26 / 04 / 2024

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu, "Arsa sahibinden bir rant vergisi alınıyorsa o, fiyatlara aynen yansır. Konut fiyatları yükselmeye devam edecek" şeklinde konuştu.

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu an devam eden projelerini ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Konutta talepler değişti, sektör dönüştü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün geçmişinin büyük tanıklarından olan Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu .

İstanbul'da 1 milyon TL'nin altında ev bulmak zor olacak!

Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Boysanoğlu, "İstanbul'da 1 milyonun altında ev bulmak zor" dedi.

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Mehmet Kalyoncu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu seçildi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz'' diye konuştu.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu Haberi

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, imar değişikliği nedeniyle değeri artan arsalar üzerinden alınması düşünülen rant vergisinin muhatabının arsa sahipleri olduğunu belirterek, "Arsa sahibinden bir rant vergisi alınıyorsa o, fiyatlara aynen yansır" dedi. 


Boysanoğlu, yeni projeleri olan Gaziosmanpaşa'daki MESA KOZA-66 konutlarının tanıtımı nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi.


Konut sektöründeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Boysanoğlu, sektörün kredi faizleri ve diğer bazı nedenlerden dolayı yavaşladığını söyledi. 


Türkiye'de konut balonu olup olmadığına dair tartışmalara da değinen Boysanoğlu, "Balon dediğimiz olay, durup dururken arsanın fiyatının değerlene değerlene inanılmaz noktalara gelmesi. Bunu en çok kentsel dönüşümde izliyorsunuz. Dönüşümde hak sahipleri dediğiniz kimse, sadece depreme karşı güvenli, yeni teknolojilere hazır, otoparkı, spor merkezi olan güvenlikli bir yeri kabul etmiyor. İlla ki 50 metrekare fazla olacak veya bir...