25 / 04 / 2024

Mesa İnşaat satış rekoru

Mesa İnşaat satış rekoru

Mesa'nın şu anda satışı süren ve satışa sunmayı planladığı toplam 9 projesinin bulunduğunu belirten Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Mesa'nın 2014 yılını 1,3 milyar TL konsolide ciro ile kapatacağını söyledi...

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

Mesa Urla Kekliktepe satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle ön plana çıkan Mesa, yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe'yi satışa sundu. İşte Mesa'nın yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe ile ilgili tüm merak edilenler...

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Mesa’dan iki ilginç köşk inşaatı!

Son dönemde Boğaziçi tepelerinde hareketlilik yaşanıyor.  Boğaz'a paralel yamaçlarda hiç olmadığı kadar inşaat ve yapılaşma yaşanıyor. Mesa İnşaat söz konusu bölgelerde köşk inşa ediyor. 

Nurol İnşaat'ın pay satışına SPK'dan onay!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satışına ilişkin olarak SPK'ya yapılan başvuru sonucunda pay satış bilgi formu, tadil metni ve KAP açıklamasını yayınladı. 

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Mesa'nın Yassı Ada’daki inşaatı durdu!

Mesa inşaatına bir süredir devam ettiği Yassı Ada’da çalışmalarına devam edemiyor. İnşaat büyük oranda da tamamlanmak üzereydi.

MESA Cadde 2018 satış fiyatları!

MESA Cadde 2018 satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Toplamda 253 daireden meydana gelen projede lansman bugün gerçekleştirildi. 

Mesa İnşaat satış rekoru Haberi

Mesa İnşaat satış rekoru

Türkiye'nin köklü inşaat gruplarından Mesa, İstanbul ve Ankara'da, konuttan villaya kadar birçok projeyi aynı anda yürütüyor. Mesa'nın şu anda satışı süren ve satışa sunmayı planladığı toplam 9 projesinin bulunduğunu belirten Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Mesa'nın 2014 yılını 1,3 milyar TL konsolide ciro ile kapatıp, 2015 yılında da 1,5 milyar TL konsolide ciro hedeflediklerini söyledi. 


Boysanoğlu, bu yıl 1,5 milyar TL'lik konsolide ciro hedefinin Bahçeşehir projesini iptal etmeleriyle 1,3 milyar TL'ye geri çekildiğini de vurguladı. 


İstanbul'da yeni projeler geliştirmek üzere Tuzla, Bayramoğlu, Biiyükçekmece ve Kemerburgaz gibi bölgelerde araştırmalar yaptıklarını belirten Boysanoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından siyasi istikrann sağlanmasının sektöre olumlu yansımasını beklediklerini söylüyor. 


Sektörü ve yatırım planlarını konuştuğumuz Erhan Boysanoğlu sorularımıza şu yanıtları verdi: 



2014'te iki seçimli bir yıl olmasının yanı sıra...