18 / 04 / 2024

Mesa Marmara ödeme seçenekleri

Mesa Marmara ödeme seçenekleri

Toplam 105 adet daireden oluşan Mesa projesi 20 katlı tek bloktan meydana geliyor. Mesa Marmara satılık daire teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Mesa Marmara Kartal daire fiyatları!

Mesa Marmara Kartal daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. İDO Pendik İskelesine 7 dakikalık mesafede bulunan projede 24 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Mesa Marmara Rezidans satılık!

Mesa Marmara Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen proje 20 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Mesa Marmara nerede?

Mesa Marmara Rezidans'ta daire fiyatları 592 bin 200 TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 105 adet konut yer alıyor. Peki Mesa Marmara nerede?

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Şehir ve doğayı bir arada sunan Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı. Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere, şimdi taşınıp yarısını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor...

Mesa Koz'da ofisler satışa çıktı!

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Depremin ardından DASK'tan 1,4 milyon TL'lik ödeme!

Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında 26 Eylül tarihinde yaşanan depremin ardından DASK tarafından yaklaşık 1,4 milyon lira ödeme gerçekleştirildi.

Mesa Cadde'den yeni kampanya!

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, konumu ve konforlu yaşam seçenekleri ile yüzde 0.79 düşük faizi ve 180 ay taksit imkanlarıyla sahiplerini bekliyor…

Marmara Kule'den yüzde 30 indirim kampanyası! 

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Mesa Bodrum Demirbükü güncel fiyatlar!

Mesa Bodrum Demirbükü'nde en özel koylarından birinde yer alan bu çok özel proje 3 milyon 750 bin TL den başlayan fiyatlarla 36 aya kadar şirket bünyesinde vade farksız ödeme imkanı sunuyor...

MESA projelerinde yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödene yok!

MESA, eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla MESA GÖKADA ve doğal gölün hemen yanı başında yer alan, orman manzaralı MESA Orman projelerine sadece yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olma fırsatı sağlıyor.

Tema İstanbul ödeme bilgisi! 

Tema İstanbul ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Son 50 dairenin satışta olduğu projede tapular hemen teslim ediliyor. Tema İstanbul projesi, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur imzasını taşıyor.

Mesa Koz ödeme seçenekleri!   

Mesa Koz ödeme seçenekleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirilen Mesa Koz projesinde  280 daire bulunuyor.

Mesa Marmara ödeme seçenekleri Haberi

Mesa Marmara ödeme seçenekleri

Daire alanları arasında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde seçeneklerinin bulunduğu proje  Mesa Mesken imzası taşıyor. Projede 2+1 dairelerin satışları tamamlandı.


Daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanan proje 20 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. Proje toplam 105 adet daireden meydana geliyor.


Ulaşım bilgisine göre Mesa Marmara projesi Bağdat Caddesi'ne 10 dakika, İDO Kartal İskelesine 1 dakika, İDO Pendik İskelesine 7 dakikalık mesafede bulunuyor.


Mesa Marmara satılık daire için ödeme planına göre yüzde 30 peşinatta, kalan yüzde 30'luk kısım için 12 ay sonra, yüzde 30'luk kısım için 24 ay sonra ara ödeme uygulanıyor ve kalan tutar yine 24 ay taksitlendiriliyor.


Telefon: 444 9 366 

Web adresi: www.mesa.com.tr

Tülay...