05 / 05 / 2024

mesa  Zafer Ak

mesa  Zafer Ak

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

Özhan Akçalı vefat etti!

Mesa Şirketler Topluluğu eski ortaklarından Özhan Akçalı hayatını kaybetti.

Çukurova Havalimanı inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çukurova Havalimanı inşaatının akıbetiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Zafer Havalimanı satılıyor!

Kütahya, Afyon ve Uşak illerine hizmet sunması amacıyla 2012'de Yap-İşlet-devret modeliyle hizmete sunulan Zafer Havalimanı'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

Mesa Koz'da ofisler satışa çıktı!

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

Mesa Bodrum Demirbükü 'Beyaz Gece' daveti yarın!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde hayata geçirdiği Mesa Bodrum Demirbükü projesinin tanıtımı amacıyla Cumartesi akşamı özel 'Beyaz Gece' daveti veriyor.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'nin akıbeti TBMM'de!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini Bakan Varank'a sordu..

Mesa, teknolojisi ve deneyimiyle inşaat sektörünü geliştiriyor!

İnşaat sektörünün güçlü bir markası olarak tanınan MESA, 48 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Konut içinde iletişim için gelişmiş teknolojiyi kullanıyor, diğer akıllı ev teknolojileri için de ideal alt yapıyı sunuyoruz." diyor.

Ak İkilendirme İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak İkilendirme İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 24 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Ak tarafından kuruldu.

Zafer Akçığ: İzmir'deki fay hatları fokurduyor!

İtalya’daki 6.6 büyüklüğündeki depremin Ege Bölgesi’ni etkileyebileceği tartışılırken, Prof. Dr. Zafer Akçığ’dan da uyarı geldi. İzmir’deki 2003 ve 2005 depremlerinin henüz tamamlanmadığını söyleyen Akçığ, “İzmir fokurdayan kazan gibi” diye konuştu

Mesa Mesken'in acı günü! Semra Ak vefat etti!

Mesa Mesken Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdür Yardımcısı Zafer Ak'ın eşi Semra Ak vefat etti. Mesa Mesken Holding taziye ilanı yayınlattı.

Üç Ak Yapı İnşaat Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ak Yapı İnşaat Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zafer Aksoy, İkram Aksoy, İnan Kaban ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

mesa  Zafer Ak Haberi

mesa  Zafer Ak

Anadolu Yakası'nın finans merkezi Kozyatağı'nda konumlanan Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Tarihi yarımada manzarasına hakim, kişiye özel tasarım esnekliği sunan, doğal aydınlatmalı ve yüksek tavanlı ofisler, 66 m2 ile bir tam katı kapsayan 3 bin 138 m2'ye kadar değişen büyüklüklere sahip. Mesa Koz'da ofisler Mayıs 2021'de teslim edilecek.

Ekonomist'te yer alan habere göre; Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunulduğunu söylüyor. Yıl sonuna kadar geçerli yüzde 10 KDV indirimine ek peşin alımlarda yüzde 20 indirim de uygulanıyor.

Web: