19 / 04 / 2024

Mesut Altay

Mesut Altay

ARD Promosyon Turizm Pazarlama ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi, Mesut Altay tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Haziran' da Çekmeköy' de kuruldu

Diler Altayçeşme Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Diler Altayçeşme Gayrimenkul Anonim Şirketi 360 bin TL sermaye ile bugün Ali İhsan Diler tarafından kuruldu. 

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için gerçekleştireceği uluslararası ihale içim 38 firma ihale dosyası satın aldı.

Altay Global Tradıng "AGLO" markasıyla üretimlerine devam ediyor!

Altay Global Tradıng,  2017 yılı başından itibaren faaliyet gösteriyor. Altay Global Tradıng, “AGLO” markası ile de çeşitli Elektrik & Aydınlatma ürünlerini fason olarak ürettirip yurtdışına ihraç ediyor.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun ihalesi 20 Aralık'ta!

Yatırımlara devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için 20 Aralık'ta uluslararası ihaleye çıkacak. 

Mesut Sancak: Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz!

İzmir'de inşa ettiği projeleri ile yenilikçi yaşam merkezleri oluşturan Saya Grup bünyesindeki Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz” dedi...

Mesut Özil Londra'daki villasını yeniledi!

Türk asıllı Alman millî futbolcu olan Mesut Özdil ile nişanlısı Amine Gülşe yakında nikah masasına oturacak. Mesut Özil Londra'daki villasını Amine Gülşe için yeniledi.

İşte Mesut Özil'in İngiltere'deki 35 milyon Euro'luk evi!

Mesut Özil, İngiltere'deki 35 milyon Euro değerindeki evinin kapılarını açtı. Malikanenin duvarlarındaki tablolar dikkat çekti.

Mesut Güleroğlu'ndan konut alacaklara uyarı!

Oda üyesi olan emlakçıların artık sözleşmelerle hareket ettiğine dikkat çeken İZMİR Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, "Bir yer kiralıyor ya da satın alıyorsanız, imzaladığınız sözleşmenin bir nüshasını almayı unutmayın" dedi.

Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahadır Kırıkçı ve Mustafa İnanır ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Maltepe Altayçeşme turizm ve ticaret alanı imar planı askıda!

İstanbul Maltepe İlçesi, Altayçeşme Mahallesi, 3123 ada, 3 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin Turizm+Ticaret amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Mesut Özil memleketi Zonguldak Devrek’e spor tesisi yaptırıyor!

Arsenal'da forma giyen hemşerileri ünlü futbolcu Mesut Özil 1 milyon lira desteği ile Zonguldak Devrek’e spor salonu yaptırıyor. Devrek İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Semerci inşaatın başladığını açıkladı.

Amine Gülşe Mesut Özil’in Londra'daki malikanesine taşındı!

Amine Gülşe, tatili biten nişanlısı Mesut Özil’i yalnız bırakmıyor. Güzel oyuncu, Özil’in Londra’daki 144 milyon liralık malikanesine yerleşti.

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi İsmail Somuncu ve Volkan Eroğlu ortaklığında 16 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mesut Altay Haberi

Mesut Altay

ARD Promosyon Turizm Pazarlama ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi, Mesut Altay tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Çekmeköy'de kuruldu.


ARD Promosyon Turizm Pazarlama ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet faaliyetleri ve acentelikler açmak. Tur, konaklama,konferanslar düzenlemek. B- Her türlü elektronik malzemelerin, elektronik ürünlerin, imal ,alım satımı, ithal ve ihracı, toptan veya perakende pazarlanması,  elektronik cihaz ve aletlerinin tamir ve servis hizmetlerinin  sunulması. C-Her türlü motorlu taşıt ve bunlara benzer greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin,yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı,  tamiri bakımı ve yedek parçalarının alım ve satımını ithalatını ve ihracatını yapmak.  D- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, iş...