25 / 04 / 2024

mesut güleroğlu

mesut güleroğlu

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Yeni Asır’ı ziyaretinde, kentsel dönüşümün hızlanmasının gayrimenkul piyasasına olumlu yansıdığını söyledi

Konut satışları bayramda da hız kesmedi!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Güleroğlu, "Birçok emlak komisyoncusu bayram tatilinde de çalışmaya devam etti. Çok sayıda satış sözleşmesi imzalandı" dedi.

Bugün konuta yatırım zamanı!

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Meslek Kuruluşları üyesi Akın Kazançoğlu ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "İnşaat sektöründe hareket devam ediyor, bugün konuta yatırım zamanı" diye konuştu.

Konut satışları hız kesmiyor!

Bu yılın ilk üç ayında yapılan konut satışları; geçen yılın aynı dönemine göre İstanbul'da yüzde 1, Ankara'da yüzde 7 düştü, İzmir'de ise 6 puan arttı. Türkiye ortalaması ise yüzde 2'de kaldı.

İstanbul'daki konut fiyat artışı yatırımcıyı İzmir'e kaydırdı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Güleroğlu, "İstanbul'daki çok yüksek artış nedeniyle yatırımcı İzmir'e doğru kaydı. Son 2-3 yıldır Bayraklı ilçesi çevresinde yüksek katlı binalar yapıldı, Manhattan projeleri... Rakamı artıran kısım da o." dedi.

Mesut Güleroğlu: Günlük kiralık evler daha sık denetlenmeli!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'de son zamanlarda büyük rağbet görmeye başlayan günlük kiralık evlerin fuhuş ve terör amaçlı kullanılabileceğine dikkat çekti.

Türkiye'de eğitimli gayrimenkul danışmanlarına ihtiyaç var!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, piyasadaki yabancı sermayeli emlak şirketleri nedeniyle Türkiye genelinde her yıl 40 milyon doların yurtdışına çıktığını söyledi.

'Emlak sektörünü döviz artışı uçuracak!'

Dolar ve Euro cinsinden kazanan yatırımcıların yakında emlak alımına başlayacağını belirten İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu geçmişte de aynı sürecin yaşanmış olduğunu hatırlattı

İzmir'de en çok 1+1 ve 2+1 konut tercih ediliyor!

1+1 ve 2+1 konutların tercih edildiğini söyleyen İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu "Artan eğitim düzeyi ve bireyselleşme sebebiyle özellikle büyükşehirlerde yaşayan gençler ailenin yanından ayrılarak ciddi bir konut talebi yaratıyor" dedi

Mesut Güleroğlu: Konut, yatırımcısına kaybettirmez!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, konut satışlarında yaşanan hareketliliği değerlendirerek, gayrimenkul yatırımının hiçbir zaman zarar ettirmediğini belirtti. Mesut Güleroğlu, emlak konusunda 4 yıllık üniversitelerin açılmasını beklediklerini söyledi.

Mesut Güleroğlu: Konut satışlarının yüzde 25 artması bekleniyor!

Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Mesut Güleroğlu yaptığı açıklamada, seçimler nedeniyle beklemede olan piyasada satışların artabileceğini ifade etti. Mesut Güleroğlu, "Fiyatlarda yüzde 25 artış bekleniyor" dedi

Mesut Güleroğlu: Ev almanın tam zamanı!

Ev sahibi olup kira ödememek günümüz koşullarında bir hayli zor olarak görülse de birçok ailenin hayallerinin ilk sıralarında yer alıyor. İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, ev almanın tam vakti olduğu söyledi...

Mesut Güleroğlu kimdir?

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu kimdir? Mesut Güleroğlu ne zamandan beri İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanlığı görevinde? İşte Mesut Güleroğlu biyografisi...

İzmir gayrimenkul sektörünün yükselen yıldızı olacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'in gayrimenkul sektörünün yükselen yıldızı olacağını belirtti...

İkinci el konut piyasasında hareketlilik bekleniyor!

Büyükşehirlerde yeni konut satışında KDV oranlarının, 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren ruhsatlandırılan projeler için arsa değerine göre yüzde 18'e kadar çıkması, ikinci el konutlarda gelecek yıldan itibaren hareketliliğe neden olması bekleniyor..

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

Ev fiyatlarının düşmesi söz konusu değil: Nüfus arttıkça, fiyat artışı devam eder! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarının seyrini merak ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut fiyatlarında düşüş olacağını ümit eden vatandaşlara konu hakkında açıklamalar yaptı.

Uzmanlar emlak vergisinin düşürülmesini istiyor! 'Yüzde 1'e düşürülmeli'

Gayrimenkul satışlarında alıcıdan ve satıcıdan yüzde 2 vergi alındığını söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Rakamlar arttı. 5 milyon TL’lik bir konutun satışında 200 bin TL vergi ödeniyor. Devletin bu oranı düşürmesi gerekiyor” dedi.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

Ev satacaklar aman dikkat! Artık yasaklandı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan taşınmaz ilanı düzenlemesine yönelik, "Bundan sonra emlakçı bir ilan girmek istiyorsa, yetki belgesi alması lazım. Dairenizi satmak istiyorsanız ve emlak danışmanıyla çalışacaksanız" dedi.

Konut sektöründe düşük nabız: Kredi faizleri yükseldi satışlar çakıldı! 

Konut kredisinin yükselmesi ve bankaların kredi musluğunu kısması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Bu kapsamda İZEKO Başkanı Güleroğlu, konut kredisi faiz oranlarının aşağı çekilmesi ve limitlerin de yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Seçimden sonra konut fiyatları artabilir!

Konut satışlarında yaşanan durgunluğa ilişkin değerlendirmelerde bulunan İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu konutta yükselişin olacağına dikkat çekti.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Mesut Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Mesut Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Mesut Güler tarafından kuruldu.

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kadir Gökhanoğlu ve Ünal Gökhanoğlu ortaklığında kuruldu.

İzmir'de satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı!

İzmir depremi sonrası yükselen kira fiyatları İzmir gündeminini mesgul etmeye devam ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu yaşanan kira artışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul 2022'de dövizin yerini alacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, 2022'de gayrimenkul sektörüne olan talebin artacağını belirtti.  Güleroğlu, özellikle ikinci el konut ve arazilerde hareketlilik olacağını ifade etti.

mesut güleroğlu Haberi

mesut güleroğlu

İzmir'de son 6 ayda gayrimenkul satışlarında artış görüldüğüne dikkat çeken Güleroğlu, kentin dört bir yanında özellikle Bayraklı'da yapımı artan yüksek katlı binalarla birlikte daire sayılarının da arttığını, bu durumun da satış fiyatlarının yukarı çıkmamasını sağladığını söyledi. Güleroğlu, "İzmir'de gayrimenkul satış fiyatları çok pahalı değil. Özellikle Ankara ve İstanbul'dan daha ucuz olması yatırımcıyı bu bölgeye çekiyor" dedi.


İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Güleroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Güleroğlu, konut kredi faiz oranlarının aşağı çekilmesiyle birlikte gayrimenkul piyasasının daha da hareketleneceğini belirtti. Güleroğlu, "Konut kredi faiz oranları şu an için 10 yıl olarak veriliyor. Hükümet bunu şimdi 20 yıla çıkarmayı planlıyor. Bu hamle hem gayrimenkul piyasasını hareketlendirecek hem de dövizin ateşini...