27 / 04 / 2024

Metag İnşaat spk süre uzatımı

Metag İnşaat spk süre uzatımı

Metag İnşaat Ticaret A.Ş KAP'a açıklama yaptı. Metag İnşaat''in 2015 yılına ait finansal raporlarını en geç 15 Mayıs 2016 tarihine kadar kamuyana açıklanacak.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat SPK'nın radarında! Patronlara ceza kesildi!

Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine SPK'dan yeni ceza verildi. Geçtiğimiz yıl verilen ceza ile ilgili harekete geçilmemesi nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanması kararını aldı. 

İntema İnşaat'ın duyuru metnine SPK'dan onay!

İntema İnşaat'ın bünyesinde birleşilmesine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Ocak 2021 tarih ve 5/103 sayılı toplantısında onay verildi. 

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Tek-Art İnşaat sermaye tavanını 1.2 milyar TL'ye artırmak için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu, kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar uzatılması için SPK'ya başvurdu. 

Tek-Art İnşaat sermayesini 1.2 milyar TL'ye yükseltmek için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat, Yönetim Kurulu 14 Aralık 2020 tarih ile; Kayıtlı Sermaye Tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar uzatılmasını için SPK'ya başvuruda bulunacak.

Nurol İnşaat'ın pay satışına SPK'dan onay!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satışına ilişkin olarak SPK'ya yapılan başvuru sonucunda pay satış bilgi formu, tadil metni ve KAP açıklamasını yayınladı. 

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

Nurol İnşaat Nurol GYO paylarının satışı için SPK'ya başvurdu!

Nurol İnşaat elinde bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. B Grubu paylarından, sermayenin yüzde 10.17'sine tekabül eden 30.000.000 adede kadar olan kısmının satışı için SPK'ya başvurdu.

Enka İnşaat sermayesini 5 milyar 600 milyon TL'ye çıkarmak için SPK'ya başvurdu!

Enka İnşaat, çıkarılmış sermayesinin 6 milyar TL Kayıtlı Sermaye Tavanı içerisinde, yüzde 12 nispetinde arttırılarak 5 milyar TL'den 5 milyar 600 milyon TL'ye çıkarmak için SPK'ya başvurdu.

Tek-Art İnşaat sermaye tavanının 750 milyon TL'ye yükseltilmesi için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat sermaye tavanının 750 milyon TL'ye yükseltilmesi için Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru yaptı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. kayıtlı sermaye tavanı artırımı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı. Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak.

Metag İnşaat spk süre uzatımı Haberi

Metag İnşaat spk süre uzatımı

Metag İnşaat Ticaret'in 2015 yılına ait finansal raporlarını en geç 15 Mayıs 2016 tarihine kadar kamuyana açıklanacak. 


Açıklama:

T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 18.02.2016 tarih ve 36231672-400-E.1947 sayılı yazısına istinaden, Şirketimiz,  31.12.2015 tarihli finansal raporlarını en geç 15.06.2016 tarihine kadar kamuya açıklayacaktır. T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun  ilgili yazısı ekte sunulmuştur(bir önceki bildirimde unutulmuştur). Bilgilerinize sunarız.


Dosya için