23 / 04 / 2024

Metin Ayar

Metin Ayar

Ayaroğlu Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Ayar ve Nesrin Ayar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

TMSF, Metin Ayar Ticari İşletmesi'nin 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Metin Ayar Ticari İşletmesi'ne ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 240 bin TL'den başlıyor.

Metin Feyzioğlu'ndan gayrimenkul alım satımı açıklaması!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada, "Tapuda gayrimenkul alım satımlarında avukatın da orada olmasını istiyoruz" dedi.

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Erdoğan tarafından kuruldu.

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Fatih Metin'den tarım arazilerinin konuta çevrilmesine ilişkin açıklama!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Belediyeler bizden rekreasyon alanı diye izin alıyor ama daha sonra orayı ticaretle, konuta dönüştürüyor" dedi...

Metin Turgut Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Metin Turgut Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Metin Turgut tarafından kuruldu.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Metin Şentürk, villlasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı!

Metin Şentürk, Emirgan'daki villasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı...

Metin Bulut: Deprem konutları kısa zamanda tamamlanacak!

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ'daki deprem konutlarının kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Bulut, "Süreç planlandığından daha iyi bir şekilde işliyor" dedi...

Öz Metin Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Ordu tarafından kuruldu.

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

Metin Hara'nın iş yeri mühürlendi!

Bir dönem Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara'nın diploması olmadığı halde kendini doktor olarak lanse ettiği nedeniyle iş yeri mühürlendi ve hapis istemiyle dava açıldı. 

Metin Ayar Haberi

Metin Ayar

Ayaroğlu Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Ayar ve Nesrin Ayar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


Ayaroğlu Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak.  2- Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir.  3- Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak....