28 / 03 / 2024

metro park teknik yapı daire fiyatları

metro park teknik yapı daire fiyatları

Metro Park Teknik Yapı ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor

Teknik Yapı Metropark ödeme planı!

Teknik Yapı Metropark ödeme planı çerçevesinde yüzde 5 peşinatla, banka kredili ödemeler yapılıyor. Metropark Halkalı Teknik Yapı tarafından Bahariye Halı Fabrikası'nın arsasında yükseliyor...

Metro Park Teknik Yapı daire fiyatları!

Metro Park Teknik Yapı daire fiyatları 1+1 daireler için 137 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2015 yılının Kasım ayında gerçekleşecek...

Metro Park Halkalı ne zaman teslim?

Metro Park Halkalı ne zaman teslim sorusunun cevabı haftaya belirleniyor. 13 Mayıs 2013 Pazartesi satışa çıkacak olan Teknik Yapı Metro Park Halkalı projesi 1.270 daireden oluşuyor...

Halkalı Metropark fiyat listesi!

Halkalı Metropark fiyat listesi henüz açıklanmadı. Teknik Yapı'nın Halkalı projesi Metropark Evleri 13 Mayıs 2013 Pazartesi günü satışa sunuluyor...

Halkalı Metropark!

Halkalı Metropark projesi kapsamında yer alan konutların ve projenin detayları haberimizin içinde yer alıyor

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Çamçeşme Parkı hizmete girdi!

Pendik Belediyesi tarafından Metro istasyonu çalışmaları nedeni ile kapatılan Çamçeşme Parkı yeniden düzenlendi. Park hizmete açıldı...

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı!

Teknik Yapı imzası ile Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesinde yükselen Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Yücel Park iletişim!

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da yükselen Yücel Park'ta satışlar başladı. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor..

Yücel Park fiyat!

Yücel Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen projede 825 konut ve 17 ticari ünite bulunuyor.

Yücel Park Evleri nerede?

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da 21 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Yücel Park'ta fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor. Peki denize 900 metre mesafede yer alan proje nerede?

Yücel Park Teknik Yapı fiyatları!

Teknik Yapı tarafından İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de inşa edilen Yücel Park projesinde toplamda  825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. Projede lansman dönemine özel avantajlar sağlanıyor. 

Yücel Park kampanyalı ödeme planı!

Teknik Yapı imzası ile İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de hayata geçirilen Yücel Park'ta lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor..

Yücel Park ev fiyatları!

21 dönümlük alan üzerinde Kartal Cevizli bölgesinde Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Yücel Park projesi denize  900 metre mesafede inşa ediliyor. 

Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi!

Teknik Yapı Kartal’da ön talep topladığı yeni projesi Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi veriyor. Projede fiyatlar 299 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

metro park teknik yapı daire fiyatları Haberi

metro park teknik yapı daire fiyatları

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Halkalı'da yükselen Metro Park projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. Metro Park Teknik Yapı ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


Metro Park Teknik Yapı satılık konut fiyatları 137 binn TL'den başlangıç gösteriyor. Metro Park Teknik Yapı Halkalı'daki 1+1'ler 53,60 ile 89,60 metrekare, 2+1'ler 97,10 ile 121,52 metrekare, 3+1'ler 133,76 ile 152,93 metrekare, 4+1'ler 164,48 metrekare olarak belirlendi. 




Metro Park Teknik Yapı fiyat listesi!

1+1 evlerin fiyatları 171 bin 600 TL'den, 

2+1 evlerin fiyatları 244 bin 800 TL'den, 

3+1 evlerin...