23 / 04 / 2024

metrobüs açılışı istanbul

metrobüs açılışı istanbul

stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Küçükçekmece-Topkapı arasında yapım çalışmaları süren metrobus hattı ile Sultançiftliği-Edirnekapı raylı sistem hattının yeni eğitim ve öğretim yılının başlayacağı 17 Eylül Pazartesi günü yolcu taşıyor ola

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

Eskişehir Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük yatırımlarından biri olan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Dev kampüs, açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açılıyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı’nda yaptırılan modern yaya köprüsü 15 Eylül’de açılıyor.

İstanbul’a yeni metrobüs hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP'nin Büyükçekmece'de düzenlenen etkinliğinde konuştu. Topbaş, İstanbul'da yeni bir metrobüs hattının üzerinde çalışıldığını ve Büyükçekmece Sahili'nden TÜYAP’a kadar teleferik kurulacağının müjdesini verdi.

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, yarın açılıyor!

15 Temmuz Gaziler Köprüsü açılıyor. 15 Temmuz’da vatan uğruna şehit olmayı göze alarak yola çıkan ve gazilik mertebesine erişenlere adanan 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, Beykoz’da açılıyor.

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

metrobüs açılışı istanbul Haberi

metrobüs açılışı istanbul

Topbaş, KİPTAŞ'ın Maltepe Konutları'nın satış kampanyasının başlatılması nedeniyle düzenlenen törenin ardından basın mensuplarının çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, bu sabah Ayazağa Kavşağı'ndaki şantiyenin, fazladan yola açılması nedeniyle binlerce aracın yolda sıkıştığını ve insanların işe gidebilmek için saatlerce yolda yürümek zorunda kaldığını hatırlatarak, çalışmaların ne zaman biteceğini sorması üzerine Topbaş, şu ana kadar çalışmaları bitmeyen bazı güzergahları 4-5 gün içinde tamamlayarak 17 Eylül'e kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Topbaş, dün çalışmaları süren inşaatlarda denetleme yaptıklarını, bugün de koordinasyon toplantısı yapacaklarını belirterek, toplantıda bu sorunlar üzerinde durulacağını kaydetti.

Pazartesi sabahı da erken saatten itibaren AKOM'da olacağını ve trafiği oradan izleyeceğini belirten Topbaş, 'Büyük bir iş yapılıyor. Sadece bir yol düzenleme değil veya boş bir arazide bir yol yapım...