19 / 04 / 2024

Metromall fiyatları ne kadar

Metromall fiyatları ne kadar

Teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek olan Metromall Konutları Ankara'da inşa ediliyor. Projede çeşitli sosyal alanlar bulunuyor. Metromall satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sinpaş Aydos Country daire fiyatları ne kadar?

Aydos Country Evleri'nde 1+1'den 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje 50 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Sinpaş Aydos Country daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte tasarlanan daireler bulunuyor. Proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul fiyatları ne kadar?

Referans Güneşli fiyatları ne kadar?

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteren Referans Güneşli Konutları metro durağının yanı başında yükseliyor. Peki Referans Güneşli fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Teslim tarihi 2017 yılı Mart ayı olarak belirlenen Westside İstanbul Rezidans'ta 1.155 adet dairenin yanı sıra 166 adet dükkan bulunuyor. Peki Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Dap Yapı İstmarina daire fiyatları ne kadar?

Toplam 1.463 adet konuttan meydana gelen Dap Yapı İstmarina Evleri'nde yüzde 25 peşin ödemeler ile daire sahibi olunabiliyor. Peki Dap yapı İstmarina daire fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu My Home Maslak daire fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Maslak'ta yükselen My Home projesinde 1+0'dan 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Ağaoğlu My Home Maslak daire fiyatları ne kadar?

Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Demir Romance ticari alanlarının satışları devam ediyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Peki Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

İstanbul Akvaryum bilet fiyatları ne kadar?

6 bin 800 metreküp su hacmine sahip 64 tanktan oluşan İstanbul Akvaryum Florya projesinde 1.500 çeşit toplam 15 bin deniz ve kara canlısı yer alıyor. Peki İstanbul Akvaryum bilet fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale satış fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale'de 599 adet daire, 32 adet ticari birim ve 52 adet ofis bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Avrupa Konutları Kale satış fiyatları ne kadar?

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. Peki Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan Concord İstanbul Rezidans'ta 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor. İşte Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar'da 975 tane daire yer alıyor. Tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 8 indirim yapılan Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Metromall fiyatları ne kadar Haberi

Metromall fiyatları ne kadar

Söğüt İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ankara Metromall projesi 700 adet daire ve 198 adet mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinden oluşuyor. Proje 3 blok olarak tasarlandı.


Metromall satış ofisi ile  0312 283 31 32 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Projede daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor. 


Spor salonu, otopark, güvenlik ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarından oluşan Metromall Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor.


Satışlarının 2 ay içerisinde başlaması planlanan Metromall projesi 300 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje hızlı tren istasyonuna yakın konumda yükseliyor. 


Metromall satış ofisi 

Telefon: 0312 283 31 32

Web: http://www.sogut-insaat.com.tr

Özge...