16 / 04 / 2024

Referans Güneşli fiyatları ne kadar?

Referans Güneşli fiyatları ne kadar?

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteren Referans Güneşli Konutları metro durağının yanı başında yükseliyor. Peki Referans Güneşli fiyatları ne kadar?



İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde inşa edilen  Referans Güneşli  Evleri 9 bin 234 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 161 tane konutun yanı sıra 32 tane mağaza bulunuyor.


"Referans Güneşli fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında bulunuyor.  Kiler GYO  imzası taşıyan projede yer alan mağazaların alanları 30 metrekareden başlıyor, 860 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Referans Güneşli Evleri'nde banka kredili veya peşin ödemelerde liste fiyatı üzerinden yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede yüzde 5 peşinat ile ödeme yapılabiliyor.


Çocuk oyun alanı, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, fitness, buhar odası gibi ortak yaşam alanlarına sahip olan Referans Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Referans Güneşli fiyatları ne kadar?

Ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinatta, kalan kısım için firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan Referans Güneşli'de daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. 


Referans Güneşli iletişim

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön