25 / 04 / 2024

Metropol İstanbul açılış

Metropol İstanbul açılış

Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos'ta tüm ziyaretçilerine kapılarını açıyor. AVM'nin açılışı bir festival ile kutlanacak. 

DasDas Metropol İstanbul’da 30 milyon liralık yatırımla açılacak!

İstanbul'da yaklaşık iki yıl önce açılan DasDas, yeni mekanını Metropol İstanbul'da açacak. 300 bin izleyiciye ulaşan kültür, sanat ve eğlence mekanı Metropol İstanbul’a 30 milyon liralık yatırımla giriyor.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Emlak İstasyonu Esenyurt My Family’de açılıyor!

Brokerlığını Samet Beşikci ve Nazan Başkalem’in yapacağı Emlak İstasyonu, Efe Gayrimenkul İstanbul - Esenyurt My Family’de açılıyor.

Emlak İstasyonu ASM Çalışkan Gayrimenkul açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Musa Doğan’ın yapacağı yeni franchise ofisi İstanbul - Çatalca’da açılıyor.Musa Doğan, markanın gücüyle Çatalca’da en iyi kalitede hizmet vereceklerini” söyledi.

Gebze-Halkalı banliyö hattının açılışı mı ertelendi?

İstanbul'daki Gebze-Halkalı banliyö hattı 2012'de kapatıldı. Hatların 2015'te açılması gerekiyordu. Ama açılış 2017'ye ertelendi. Banliyö hatlarındaki ertelenme nedeni "gizli" olduğu gerekçesi ile açıklamadı.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

Avrasya Tüneli'nin açılışı öne çekildi!

İstanbul'da trafik sorununun azaltılması için planlanan Avrasya Tüneli projesinin yüzde 85'i tamamlandı. Yaklaşık 1.2 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirilecek tünel projesinin açılışı öngörülen tarihten öne çekildi.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Çırpıcı Kent Parkı açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un ilçelerinde yatırım ve hizmetlerine 11 yıldır hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda; 150 bin metrekare alana sahip İstanbul Çırpıcı Kent Parkı, İstanbulluların hizmetine açılıyor.

Kadıköy Belediyesi toplu açılış töreni 10 Ekim'de!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 9 projenin açılış ve temel atma töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul 1. Bölge Milletvekillerinin katılımıyla 10 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

Rumelihisarı'ndaki Dua Tepesi imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metronun açılmasıyla değerlenen Rumelihisarı için düğmeye bastı. Danıştay’ın iptal kararlarına rağmen Dua Tepesi olarak bilinen bölge yapılaşmaya açılıyor.

Viaport Venezia AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Darülaceze'nin bahçesi inşaata açılıyor!

İstanbul Şişli'de bulunan Darülaceze Başkanlığı'nın bahçesi inşaata açılıyor. İBB Meclisi yapılan son oturumunda gündeme gelen plan değişikliğine göre, Darülaceze Başkanlığı'nın bahçesinde 2.50 emsal ve 15 kat yapılaşma gerçekleştirilecek.

Metropol İstanbul açılış Haberi

Metropol İstanbul açılış

Metropol İsranbul, 30 Ağusto kapılarını açıyor. Açılışı bir festival ile kutlayacak olan Metropol İstanbul, 30 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında konserler, dans gösterileri, dj partileri ve çocuklar gösteriler düzenleyecek.

Habertürk'te yer alan habere göre, AVM açılışa özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Yapılan çekilişle tamamen elektrikle çalışan bir otomobil AVM'nin ziyaretçilerinden birine hediye edilecek. Metropol İstanbul'un, 2 Aralık tarihinden beri Dasdas Performans Merkezi, Dasdas Mutfak, Inogart, Kronotrop Coffee Bar & Roastery, Midpoint, Cotd Stone, Serander Cafe, Komşufırın, The Ambargoes Cafe, Nokta Kırtasiye gibi markalarıyla açılış öncesi ziyaretçilerini ağırlamaya başladığı...