25 / 04 / 2024

Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

GOP Plevne İstanbul'un temeli bugün atılacak!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap'ın temeli bugün atılacak. Proje 617 milyon TL'ye inşa edilecek.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Mevlana Mahallesi, 3512 ada, 2 parselin bir kısmı ile güneyindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Sancaktepe Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Mevlana Mahallesi, 469 ada, 4 parsel ve 469 ada Rekreasyon Tescilli Alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B), 38,25 ha.’lık Riskli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporu Değişikliği askıya çıktı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yüzde 100’lük gönüllülüğü sağlamak için anlaşmaya varılamayan hak sahipleri ile yeniden buluştu. 

Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre; 2 etap şeklinde bin 250 konutun inşa edilmesinin planlandığı ‘Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. etapta 650, 2. etapta ise 600 konut bulunacak. Eski yapıların yıkılarak yerine yenilerinin yapılacağı çalışma sistemi ile Yıldırım daha modern bir görünüme sahip olacak. Deprem riski olan bölgelerde sağlıksız ve güvensiz konutların yerine modern, güvenli ve sağlıklı konutların yer alacağı, yüzde 80’in üzerinde hak sahibinin destek verdiği projede gönüllülüğün yüzde 100’e çıkarılarak Türkiye’de ve Dünya’da bir ilkin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Diğer taraftan kamu kaynakları ile yerinde yapılacak dönüşüme Mart ayına kadar başlanacak.