19 / 04 / 2024

Meydan Çekmeköy kiralık

Meydan Çekmeköy kiralık

İstanbul Çekmeköy Taşdelen'de yükselen Meydan Çekmeköy iletişim için 0216 446 46 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 17 bin 480 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kars'ta günlük kiralık ev fiyatları yükselişe geçti!

Ankara'dan başlayıp Kars'ta son bulan Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi gösteren yerli turistler, Kars'ta otelleri doldurunca günlük kiralık evlerde yükseliş yaşandı. 

Kadıköy’de kiralık daire araması yüzde 12 yükseldi!

Kadıköy’de, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş var. Kadıköy’ü konutta en çok arayan yaş grubu ise hem 55 yaş ve üstü, hem de 25-34 yaş aralığı...

Kadıköy’de kiralık potansiyeli yükseldi!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet’in verilerine göre, Kadıköy’de, yılın ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş gösterdi.

Kiralık daire aramaları Mart'ta yüzde 20 arttı!

Emlakjet verilerine göre Mart’ta kiralık daire araması aylık bazda yüzde 20, Nisan’da ise aylık bazda yüzde 14 arttı.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi sağlık yatırımları kapsamında ilçeye bir aile sağlığı merkezi daha inşa etti.

Çekmeköy Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çamlık Mahallesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Çekmeköy Kültür Merkezi’nin yapımı başladı.

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'ne sağlık merkezi geliyor!

İBB Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Sağlık Merkezi İnşaatı ihalesi 5 Mart 2018 Pazartesi günü yapılacak. 

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi yenileniyor!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde yer alan kültür merkezinin yerine daha kapsamlı yeni bir kültür merkezi inşa edilmesi için çalışmalar başladı.

Çekmeköy Park Evleri satılık daire!

Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Çekmeköy Park Evleri satılık daire fiyatları 655 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Meydan Çekmeköy kiralık Haberi

Meydan Çekmeköy kiralık

Habitat İnşaat imzası ile inşa edilen Meydan Çekmeköy'de 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler mevcut. 7 bin 755 metrekaresi konut alanından oluşan projenin 3 bin 546 metrekaresi ise ticari alandan meydana geliyor.


Meydan Çekmeköy iletişim numarası 0216 446 46 57 olarak belirlendi. Toplam 108 tane konut ve 21 tane ticari ünitenin bulunduğu proje 17 bin 480 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Taşdelen Meydan Çekmeköy projesi konum olarak üniversitelere, E6'ya, alışveriş merkezlerine ve hastanelere yakın mesafede, Marmaray  projesinin devamı olarak planan 20 kilometre uzunluğundaki 16 istasyonlu Üsküdar Sancaktepe metro güzergahına 500 metre uzaklıkta yer alıyor. 


Dairelerin alanları minimum 76 metrekare, maksimum ise 118 metrekare olarak dizayn edilen projenin 350 metrekarelik sosyal tesis alanı mevcut. Proje ev ve ofis konseptiyle yükseliyor. 


Habitat...