20 / 04 / 2024

Mezitli tece mahallesi satılık arsa

Mezitli tece mahallesi satılık arsa

Mezitli Belediyesi, Tece Mahallesi ve Kuyuluk Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Satış ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek..

Belediye konut, ticaret ve turizm imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 25 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye ticari, konut ve turizm imarlı arsa satacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan ticari+konut+turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin Mezitli'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Mersin 3. Satış Memurluğu, Mersin ili, Mezitli ilçesi, Mezitli Mahallesi, 265 ada 10 parselde yer alan arsayı 14 milyon 400 bin TL'ye icradan satıyor...

Mersin Mezitli'de 11.4 milyon TL'ye icradan satılık ev ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Mezitli ilçesi, Mezitli Mahallesi, Girit Mevkii, 3342 parselde yer alan kargir ev ve arsayı 11 milyon 446 bin 160 TL'ye satıyor...

Mersin Mezitli'de anaokulu yapımı için arsa bağışı!

Mersin Mezitli Belediyesi'nce Akdeniz Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait arsa üzerine anaokulu inşaatı için arsa bağışlandı.

TOKİ Mersin Mezitli 262 konut ihalesi yarın!

Mersin İli Mezitli İlçesi Mezitli Mahallesi 262 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 16 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Mezitli Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mezitli Belediyesi, Tece Mahallesi, Mezitli Mahallesi ve Kuyuluk Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı ihale ile satıyor...

Mezitli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mezitli Belediyesi, Tece Mahallesi ve Kuyuluk Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Satış ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek..

TOKİ Mersin Mezitli 262 konut ihalesi yarın!

Mersin İli Mezitli İlçesi Mezitli Mahallesi 262 Adet Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Mezitli'nin Tece bölgesi ticaret ve sanayinin merkezi oluyor!

Belediye Başkanı Tarhan, ilçenin batıdaki uç noktası olan Tece bölgesinde bin 300 dekarlık alanın 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı’nda ticaret ve sanayi alanı olarak işaretlendiğini, sanayi sitesi esnafı ile Mersin’deki mobilyacılar ve otomotivcilerin burada toplanacağını söyledi.

Mersin'de inşaatta göçük!

Mersin'in merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki bir inşaat şantiyesinde, işçilerin kalması için bir bölüm inşa edilirken henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi.

Mersin'de inşaatta göçük: 1 yaralı!

Mersin merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki bir inşaat şantiyesinde, işçilerin kalması için bir bölüm inşa edilirken henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Yaşanan olayda inşaat işçisi Metin Taşer göçük altında sıkıştı.

Mezitli tece mahallesi satılık arsa Haberi

Mezitli tece mahallesi satılık arsa

Mezitli Belediye Başkanlığı tarafından Tece Mahallesi ve Kuyuluk Mahallesi'nde yer alan 3 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 3 milyon 641 bin 258 TL olarak belirlenen gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Eylül'de yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Mezitli Belediye Başkanlığından:

Aşağıda nitelikleri belirtilen ve Mülkiyeti Mezitli Belediyesine ait 3 adet (arsa/konut) taşınmazdan 1 ve 2 sıra nolu taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre (açık artırma), 3 nolu sıradaki taşınmaz aynı kanunun 35/a bendine göre (kapalı zarf usulü) 06/09/2018 tarihinde Mezitli Belediyesi Meclis Salonunda (şartnamede belirtilen şartlarda) satış ihalesi yapılacaktır. İhaleye katılmak isteyenlerin ihale ilanında belirtilen belgelerle birlikte 06/09/2018 günü saat 12:00’ye kadar belediyemize müracaat etmesi gerekmektedir. Bu saatten sonra yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İhaleye ilişkin şartname ve ekleri belediyemiz Emlak...