18 / 04 / 2024

MFA İnşaat Ataköy Towers satış ofisi

MFA İnşaat Ataköy Towers satış ofisi

Aziz Yapı Ataköy Towers projesinin ilk görselleri haberimizde yer alıyor. Aziz Yapı'ın Ataköy Towers projesinde satışların Mayıs ayında başlaması planlanıyor. Ataköy Towers projesinin satış ofisi hazırlıkları devam ediyor...

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Balkaya ve Mahmut Güven tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şakacı tarafından kuruldu.

İntema İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

İntema İnşaat, 2020 yılı dönemine ait faaliyet raporunu, sorumluluk beyanını ve finansal raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı. 

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Sönmez, Hakan Eren, Abdullah Onan Keleş, Çağatay Abraş ve Tarık Tekin ortaklığında kuruldu.

İnyoda İnşaat Proje Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnyoda İnşaat Proje Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Doruk ve Kübra Topçu ortaklığında kuruldu.

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün şirket merkezinde gerçekleştirildi. Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu yayınlandı.

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Padar ve Seyfettin Sert  Padar ortaklığında kuruldu.

İnşaat maliyeti yüzde 70 arttı! Müteahhitler zorda!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, döviz kurundaki artışın inşaat sektörü üzerine etkisini değerlendirdi. İnşaat maliyetinin yüzde 70 arttığını belirten Aydın, müteahhitlerin iş yapamaz hala geldiğini söyledi.

MFA İnşaat Ataköy Towers satış ofisi Haberi

MFA İnşaat Ataköy Towers satış ofisi


Ataköy Towers projesi Aziz Yapı tarafından inşa ediliyor. Mayıs ayında satışların başlayacağı Ataköy Towers projesinde metrekare birim fiyatının 4 bin dolar civarından başlaması bekleniyor.


Ataköy Towers projesi 2 blok olarak tasarlandı. Ataköy Towers projesinde blokların altında cadde mağazalarının yer aldığı AVM şeklinde ticari alan yer alıyor. Ataköy Towers teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirtiliyor.


Aziz Yapı Ataköy Towers satış ofisi ile 0212 465 84 03 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Ataköy Towers projesinde 1+1 daire tipi bulunuyor. Projede dairelerin büyüklükleri 52,95 - 115,29 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Ataköy Towers projesinde toplantı odaları, video konferans, catering hizmeti, danışma, otopark/vale, açık/kapalı yüzme havuzu, spor alanları, park alanı, fitness center, sauna gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Aziz Yapı İnşaat Ataköy Towers nerede?

Aziz Yapı İnşaat Ataköy Towers...