26 / 04 / 2024

Michael Schumacher in dağ evi

Michael Schumacher in dağ evi

İki yıl önce geçirdiği kaza nedeniyle komaya giren Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher'in ailesi tedaviye devam edebilmek için Norveç'teki dağ evini sattı.

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Michael Jackson’ın çiftliği 22 milyon dolara satıldı!

Michael Jackson'ın ABD'nin California eyaletindeki çiftliği 22 milyon dolara satıldı. 100 milyon dolar bedelle satışa sunulan çiftliğin sahibi, neredeyse beşte bir fiyatına milyarder yatırımcı Ron Burkle oldu.

Serdar Bilgili, Michael Shvo'ya açtığı davayı geri çekti!

Serdar Bilgili, ortağı Michael Shvo’ya ‘Şirketin parasını kullanıyor’ iddiasıyla açtığı davayı geri çekti. Shvo’nun avukatı, ‘Para koparmak ve Big Red binasına ortak olamadığı için böyle davranıyor’ imasında bulundu.

Trump'ın eski avukatı Michael Cohen cezaevinden çıkıyor!

Moskova'daki emlak projesi için Donald Trump'a aracılık etmek, vergi kaçırma gibi suçlardan 3 sene hapis cezasına mahkum edilen eski avukatı Michael Cohen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle hapishaneden çıkartılacak.

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Michael Jackson, Çinli bir inşaat işçisinde yeniden hayat buldu!

Çinli bir inşaat işçisinin çok beğenilen 'ay yürüyüşü' dansı sosyal medyada binlerce kez izlendi. Bazı kullanıcılar yorumlarında, inşaat işçisinin 'ay yürüyüşü'nü Popun Kralı'ndan daha iyi yaptığını söyledi...

Corinna Schumacher 30 milyon Euro'ya ev aldı!

Eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, 15 bin metrekare arazi üzerinde bulunan villa aldı. Corinna Schumacher ev için 30 milyon euro ödedi.

Corinna Schumacher 30 milyon euroya villa aldı!

4.5 yıldır bitkisel hayatta yaşamaya devam eden Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher 30 milyon euroya Real Madrid Başkanı Perez'in villasını aldı...

Michael Doring'in Türk inşaat sektörüyle ilgili öngörüleri! 

Türkiye'de 20 yıldır aktif olan ABD merkezli uluslararası inşaat / proje yönetimi şirketi Turner International’ın Operasyon Genel Müdürü Michael Doring, gelecek hedeflerini paylaştı ve Türkiye inşaat sektörüyle ilgili öngörülerini aktardı. 

Michael Gunter inşaat mühendisliğini bırakıp gezgin oldu!

Michael Gunter iş stresinden uzaklaşmak için Avrupa turuna çıktı. Para kazanmak için süpürge hortumundan enstrüman geliştirdi. 

Catherine Zeta Jones- Michael Douglas İspanya'daki evini satıyor!

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas çifti iki yıl önce İspanya’nın Mayorka Adası’nda 40 milyon Euro’dan satılığa çıkarılan, ancak alıcı bulamayan malikâneleri için fiyat kırdı.

Michael Phelps’in yeni evi görenleri büyülüyor!

31 yaşındaki ABD’li yüzücü Michael Phelps’in yeni aldığı Arizona’daki 2.5 milyon dolarlık (yaklaşık 7,5 milyon TL) malikânesinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Michael Fischer 17 Nisan'da Türkiye'ye geliyor!

Dünyanın ilk ve en köklü gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker'in Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer 17 Nisan 2015 Cuma günü Türkiye'ye geliyor.

Michael Schumacher in dağ evi Haberi

Michael Schumacher in dağ evi

İki yıl önce geçirdiği kaza nedeniyle komaya giren Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher'in ailesi tedaviye devam edebilmek için Norveç'teki dağ evini sattı. 


645 metrekare büyüklüğündeki evin 3 milyon dolara alıcı bulduğu kaydedildi. Schumacher'in ailesi geçtiğimiz aylarda da özel uçaklarını...