25 / 04 / 2024

Midwood İstanbul ne zaman açılacak

Midwood İstanbul ne zaman açılacak

Midwood Finans ve Pazarlama Grup Başkanı Selimoğlu, Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi’nin Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

'Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak?' sorusuna bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı “Kanal İstanbul projesine ne zaman başlanacak?” sorusuna yanıt verdi. Peki Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o sorunun cevabı...

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul!

Evi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak riskli bina sahiplerine kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 Seçimleri öncesi bir seçim vaadi olarak sunulan Kanal İstanbul'un maliyeti son zamanların en çok konuşulan konuları arasında. Peki Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

Kanal İstanbul'un asıl maliyeti 20 milyar dolar mı?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ne kadara mal olacak? Kanal İstanbul'un asıl maliyeti 20 milyar dolar mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

100 bin sosyal konut projesi İstanbul detayları!

100 bin sosyal konut projesi İstanbul fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin sosyal konut projesi İstanbul başvuru ne zaman? 100 bin sosyal konut projesi TOKİ İstanbul ne zaman teslim edilecek? İşte tüm detaylarıyla 100 bin sosyal konut projesi İstanbul...

İstanbul depreme ne kadar hazırlıklı?

Büyük Marmara depremi çok mu yaklaştı? İstanbul ne kadar hazırlıklı? Kentsel dönüşüm doğru yerden başladı mı? Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener herkesin merak ettiği bu soruları yanıtladı...

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

Midwood İstanbul, Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak!

Midwood Finans ve Pazarlama Grup Başkanı Selimoğlu, Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi’nin Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde konumlandırılan Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor. Peki Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

Midwood İstanbul Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı!

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

Midwood İstanbul ne zaman açılacak Haberi

Midwood İstanbul ne zaman açılacak

Midwood Finans ve Pazarlama Grup Başkanı Alper Tolga Selimoğlu, geçen yıl aralık ayında Büyükçekme’de temeli atılan Midwood’un, dünya sinema sektörünün artan çekim platosu ihtiyacına cevap vereceğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yabancı sinema yapımlarını Türkiye’ye çekmeyi planladıklarını söyleyen Selimoğlu, Hollywood yapımı görünen birçok filmin Bulgaristan, Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Romanya’da çekildiğini söyledi.

Doğu Avrupa ülkelerinde kurulan film stüdyolarının düşük maliyet nedeniyle ABD’li film şirketlerine cazip geldiğini söyleyen Selimoğlu, “Doğu Avrupa’daki stüdyolar ya çok eski ya da kaliteli bir hizmet veremediklerinden kapsamlı değiller.” bilgilerini verdi.

“1 milyar dolarlık Amerikan yapımını buraya çekmeyi düşünüyoruz” 


Komplekste bir filmin çekilmesi için gerekli tüm ekipmanın bulunacağını aktaran Selimoğlu, proje ile Türkiye’de birçok ünlü filmin çekileceğini söyledi.

Selimoğlu, projenin yatırım tutarına ilişkin şöyle konuştu:

“Midwood 2018 sonunda tamamen...