25 / 04 / 2024

Migros Alaçatı Mağazası

Migros Alaçatı Mağazası

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği'nin bu yıl ikinci kez düzenlediği Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesinde stand ile yer alan Form Şirketler Grubu, gerçekleştirdiği yeşil bina uygulamalarıyla katılımcılardan yoğun ilgi gördü...

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Migros, Mardin Nusaybin'deki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Migros Mardin Nusaybin'deki ilk mağazasını hizmete açtı...

Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına devam eden Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı...

Migros Tarsus'taki 7'nci mağazasını açtı!

Migros, Mersin Tarsus'taki 7'nci mağazasını Kardeş Şehirler Langen Bulvarı'nda hizmete açtı.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan ilk büyük konsept mağaza INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı...

Migros, Kazakistan'daki mağazalarını devrediyor!

Migros, büyüme hedefleri ve faaliyet gösterdiği pazarlarda odaklanma stratejisi doğrultusunda Kazakistan'daki yedi mağazasını devretme kararı aldı. AVM işletmeciliği faaliyetine ise devam edecek.

Alaçatı Havalimanı tartışma konusu oldu!

İzmir Çeşme'ye bağlı turizm cenneti Alaçatı’da gelecek yıl nisan ayında ihalesi çıkacak havalimanı tartışma konusu oldu.

Migros 1 ayda 47 satış mağazası açtı!

Migros, Haziran ayında toplam 47 satış mağazası açtı. Şirket, 29 Migros, 17 Migros Jet ve 1 5M formatında satış mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Carrefoursa 11 mağazasını Migros'a devretti!

Carrefoursa Kayseri'deki 11 mağazasının toplam 6.58 milyon liraya Migros'a devri için sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Pınar Altuğ Bodrum'da takı mağazası açıyor!

Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor..

Migros Alaçatı Mağazası Haberi

Migros Alaçatı Mağazası

18-19 Şubat  2013'de Swissotel'de gerçekleşen " 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi" nde stand yer alan FORM,  TerraCity AVM, Meydan M1 AVM, Rixos Sungate Otel gibi alanında en büyük ve özel toprak ve su kaynaklı ısı pompası uygulamaları ve Migros Alaçatı Mağazası, Perfetti Sakız Fabrikası, Arçelik Çayırova Fabrikası, Toyota Adapazarı Fabrikası fotovoltaik uygulamalarıyla katılımcılardan yoğun ilgi gördü.  


Zirvenin ikinci günü olan 19 Şubat Salı günü oturum başkanlığını İMSAD Başkanı Hüseyin Bilmaç'ın yaptığı " Yeşil Binalarda Malzeme" konulu oturuma konuşmacı olarak katılan Form Şirketler Grubu Başkanı Tunç Korun, yeşil binalarda fotovoltaik ve ısı pompası uygulamaları konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda  Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın 2008 yılında çıkardığı “Binalarda Enerji Performansı “yönetmeliği madde 22'ye de değinen Tunç Korun, 20 bin m² üstünde...