05 / 05 / 2024

Migros kedi maması fiyat

Migros kedi maması fiyat

Migros'tan hayvanseverleri sevindirecek haber geldi. Migros kedi ve köpek maması ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki bu indirim hangi markalar için geçerli? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hayvanseverleri sevindirecek haber! Migros kedi köpek mamalarına indirim yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Migros'tan hayvanseverleri sevindirecek haber geldi. Migros kedi ve köpek maması ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki bu indirim hangi markalar için geçerli? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Migros, Ekim ayında 22 mağaza açtı!

Migros, ekim ayında toplam 22 satış mağazasını hizmete açtı. Migros'un mağaza sayısı bin 368'e ulaştı.

Beylikdüzü Migros Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Beylikdüzü hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Beylikdüzü Migros Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Beylikdüzü Migros AVM bayramda kaçta açılacak?

Antalya Migros AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Antalya Migros AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antalya Migros AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? Antalya Migros AVM bayramda kaçta açılıyor?

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolu yeniden yapıldı!

İSTANBUL, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan "Cat Walk" (kedi yolu) yeniden yapıldı.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolu yeniden yapıldı!

Gebze -Orhangazi -İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan “cat walk” (kedi yolu) yeniden yapıldı. Körfez’in inci gerdanlığı parlamaya başladı.

Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan kedi yolu yeniden yapıldı!

İzmir-İstanbul arasının 3,5 saate inmesini sağlayacak dev proje çerçevesinde, İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında marttaki çalışmalar sırasında kopan kedi yolu yeniden yapıldı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolları bitti!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan ‘İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün kedi yolu tamamlandı!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan "İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü"nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini bildirdi.

Körfez Geçiş Köprüsü'nün kopan kedi yolu yeniden yapılandırıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin,İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü`nün 21 Mart`ta kopan kedi yolunun yeniden imal edilip tamamlandığını belirterek Aralıkta tabliyelerin yerleştirilmesine geçilecek dedi.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Körfez Geçiş Köprüsü’nde Kedi Yolu yeniden yapılıyor!

Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında tamamlandıktan kısa süre sonra kopan ‘Cat Walk’ (kedi yolu) yeniden yapılmaya başlandı.

Migros kedi maması fiyat Haberi

Migros kedi maması fiyat

Türkiye'de ki en büyük zincir marketler arasında yer alan Migros, kedi ve köpek yaş mamalarına yüzde 25 indirim yaptı. Kaliteli ürünlerini uygun fiyat seçenekleriyle tüketici ile buluşturan Migros kampanyalı ürünlerinin satışına devam ediyor. Peki Migros'ta hangi mamalarda indirim yapıldı? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Migros kedi köpek maması fiyat listesi!

Pedigree Sığırlı Konserve Yaş Mama 400 G: 14,21 Türk Lirası
Pedigree Yavru Konserve Yaş Mama 400 G: 14,21 Türk Lirası
Whiskas Tavuklu Konserve Kedi Maması 400 G: 14,21 Türk Lirası


Whiskas Biftekli Konserve Kedi Maması 400 G: 18,95 Türk Lirası
Whiskas Ton Balıklı Konserve Yaş Mama 400 G: 14,21 Türk Lirası
Pedigree Tavuklu Konserve Yaş Mama 400 G: 14,21 Türk Lirası

Detaylı bilgi için...