25 / 04 / 2024

Mihmandar Eyüp projesi

Mihmandar Eyüp projesi

Mihmandar Eyüp, iş ve alışveriş merkezlerine, okullara, hastanelere, toplu taşımaya ve Eyüp Sultan Camii’ne yakınlığı ile kusursuz bir alternatif sunuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim...

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa yakasında Eyüp’te Rami Kışlası Caddesi üzerinde hayata geçirilen Mihmandar Eyüp projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 650 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Mihmandar Eyüp Evleri satılık!

Beyaz İnşaat imzasıyla inşa edilen projede daireler 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mihmandar Eyüp Evleri satılık 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor.

Mihmandar Eyüp daire fiyatları!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp 'te yükselen proje 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor. Mihmandar Eyüp daire fiyatları 1 milyon TL 'den başlangıç gösteriyor.

Mihmandar Eyüp satılık ev!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje 28 bin metrekare alana inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp satılık ev teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje toplam 28 bin metrekare alana yayılıyor. Mihmandar Eyüp Evleri fiyat listesi kapsamında 1 milyon TL'den başlıyor.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat satılık!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te yükseliyor. Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat satılık dairelerin teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp 'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

Mihmandar Eyüp Evleri daire fiyatları!

Mihmandar Eyüp Evleri daire fiyatları 1 milyon liradan başlangıç gösteriliyor. Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Mihmandar Eyüp Evleri projesinde 78 daire ve 10 dükkan yer alıyor...

Mihmandar Eyüp Projesi!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje toplam 28 bin metrekare alana yayılıyor. Mihmandar Eyüp Projesi İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te inşa ediliyor.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp 'te inşa edilen projede 78 adet daire ve 10 dükkan bulunuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor.

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat! 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi ve proje ile ilgili diğer detaylar...

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yeni Eyüp Evleri 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni Eyüp Evleri projesinin detayları belli oldu. Eyüp Evleri  projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Eyüp Evleri projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yeni Eyüp Evleri fiyat!

Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt imzasıyla hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri projesi lansmana özel fiyatlarla satılıyor. Peki Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Yeni Eyüp Evleri nerede?

Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt iş ortaklığında hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri projesi lansmana özel fiyatlarla satılıyor. Peki Yeni Eyüp Evleri nerede? İşte Yeni Eyüp Evleri lokasyon bilgisi...

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Eyüp'teki markalı 5 konut projesi!

İstanbul'un tarihi ilçelerinin başında gelen Eyüp'te markalı konut projeleri geliştirilmeye devam ediliyor.  Peki Eyüp'te hangi konut projeleri bulunuyor. İşte Eyüp'teki markalı 5 konut projesi...

Focus Eyüp 2019'da teslim! Yeni proje!

Ftaş Yapı tarafından hayata geçirilen Focus Eyüp projesi 3 blokta, 170 daire ve 3 misafir konaklama dairelerinden oluşuyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen proje İstanbul Eyüp'te yükseliyor. 

Forev Modern Eyüp'te 1+1'ler 240 bin TL'ye! Yeni proje!

Forev Yapı tarafından  hayata geçirilen Forev Modern Eyüp projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Eyüp ilçesinde inşa ediliyor. 5 bin 62 metrekare alan üzerinde yükselen proje 5 bloktan meydana geliyor. 

Yeni Nesil Eyüp ödeme kampanyası!

Yeni Nesil Eyüp ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Yeni Nesil Eyüp projesi dokuz blok olarak Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor...

Mihmandar Eyüp projesi Haberi

Mihmandar Eyüp projesi

44 yıldır birbirinden seçkin projelerle Türk inşaat sektörüne değer katmaya devam eden Beyaz İnşaat İstanbul'un simge semti Eyüp’te ‘Mihmandar Eyüp’ projesini hayata geçiriyor. Mihmandar Eyüp, iş ve alışveriş merkezlerine, okullara, hastanelere, toplu taşımaya ve Eyüp Sultan Camii’ne yakınlığı ile kusursuz bir alternatif sunuyor.


Mihmandar kelimesi misafir ağırlayan, konuğun her istediğini yerine getiren demektir. Hazreti Peygamber’imiz Medine’ye hicrete gittiğinde evinde misafir eden kişi Eyüp Sultan Hazretleri'dir. İstanbul’un Eyüp semti ismini kabri bu semtte bulunan Mihmândâr-ı Resûlullah Eyüp Sultan Hazretleri’nden alır. Beyaz İnşaat, Eyüp gibi değerli bir semtte Mihmandar ismine uygun olarak vazgeçilemeyecek bir yaşamın temelini atıyor.


Toplamda 28.000m2 inşaat alanına sahip yaşam merkezinde, farklı büyüklükte 10 dükkân ve 78 daire bulunuyor ve konutlar için 2.700m2 özel kullanım alanı sunuluyor.


Mihmandar’da kadın erkek ayrı...