28 / 03 / 2024

Milas Ören Yat Limanı imar planları

Milas Ören Yat Limanı imar planları

Milas Ören Yat Limanı ve Balıkçı Barınağı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında yat bağlama kapasitesinin artırılmasını içeren Yat Limanı İlave ve Revizyon 1/5000 ve 1/1000'lik imar planları 25 Nisan'da askıya çıktı...

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Muğla Milas'ta KDV, damga vergisi ve tapu harcından muaf arazi fırsatı!

Muğla İli Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas Ören'de yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara koştu! 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları 

Bugün altın fiyatları, Fed faiz kararı sonrasında güne düşüşle başladı. Bilezik fiyatları da düşüşe geçerken fiyatları gören yatırımcılar kuyumculara koştu. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

Gram altında beklenen seviye sonunda göründü! Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek! 

Altın fiyatlarında gözler Fed faiz  kararına çevrildi. Piyasaların beklentisi Fed'in faizleri düşürebileceği yönünde. Gram altın tarafında ise beklenen o seviye bugün göründü.  Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek! 

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Dolar alalım mı? sorusuna yanıt geldi! 1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!

Dolar/TL kuru dün sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesini geçerek rekora imza attı. Bu rakamı gören yatırımcılar ''dolar alalım mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi?  1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

Altın rekorlara doymuyor! Bu rakamı gören yatırımcılar bayram etti

Altın ücretlerinde oluşan  ani çıkış ile beraber yatırımcılar derin bir nefes aldı. Altın ücretlerindeki dalgalanmalar yukarı yönlü olurken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 1 senenin akabinden 2.000 dolar seviyesini geçmesiyle birlikte dünya gündemine geldi.

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Dolarlarımızı bozduralım mı? Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Dolar kurundaki hızlı yükseliş devam ediyor. Yükselişi gören yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunua yanut arıyor. Ekonomistlerden aynı anda peş peşe farklı rakam geldi.  Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Gümüş için müthiş bir iddia geldi, uzman ekip 2023 fiyat verdi!

Son dönemlerde en fazla rağbet gören yatırım araçları arasında yer alan gümüşle ilgili çok çarpıcı bir analiz yapıldı. gümüşün, Tesla’nınkine benzer bir patlama yaşayabileceği iddia edilirken, dudakları uçuklatan bir fiyat verildi.

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Gümüş yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek!

Gümüş fiyatlar son durum merak edilirken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Bu rakamı gören yatırımcıların ayakları yerden kesilecek. İşte o rakam... 

Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Dolar endeksi gün yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar güncel dolar/TL kurunu araştırmaya başladı. Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Milas Ören Yat Limanı imar planları Haberi

Milas Ören Yat Limanı imar planları



Muğla, Milas İlçesi, Ören Belediyesi sınırları içerisinde yer alan ve daha önce mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 28 Ocak 2009 tarihinde onaylanan Muğla Ören Yat Limanı ve Balıkçı Barınağı, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında yat bağlama kapasitesinin artırılmasını içeren Yat Limanı İlave ve Revizyon 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama  İmar Planı, 25 Nisan 2014 tarihinde askıya çıktı. İmar planları 26 Mayıs'ta askıdan inecek.



Askı tutanağı için tıklayın


1/5000 ölçekli imar planı için tıklayın 


1/1000 ölçekli imar planı (1) tıklayın


1/1000 ölçekli imar planı (2) tıklayın


1/1000 ölçekli imar planı (3) tıklayın


1/1000 ölçekli imar planı (4)...