26 / 04 / 2024

Millet Bahçesi konut fiyatları

Millet Bahçesi konut fiyatları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayaşehir Millet Bahçesi projesinin ihalesini 14 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Millet Bahçesi'ne komşu 10 konut projesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Millet Bahçesi olacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı arazisine komşu ilçelerde konut fiyatları rekor düzeye ulaştı. Peki, hangi konut projeleri Millet Bahçesi'ne en yakın konumda bulunuyor? Sizler için araştırıldı....

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Tokat Millet Bahçesi 16 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Millet Bahçesi projesini 16 Aralık'ta ihaleye çıkarıyor...

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Kasım'a ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesini 3 Kasım tarihine erteledi.

Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Van Tuşba Millet Bahçesi 22 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini 22 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Bağlum Karşıyaka Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Uşak Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Uşak Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Kocaeli Millet Bahçesi ihalesi 27 Ekim'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Millet Bahçesi projesinin ihalesini 27 Ekim'de gerçekleştirecek.

Tekirdağ Millet Bahçesi 27 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Millet Bahçesi projesinin ihalesini 27 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Millet Bahçesi konut fiyatları Haberi

Millet Bahçesi konut fiyatları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisi üzerinde olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hayata geçirileceğini açıkladığı 'Millet Bahçeleri'nden biri de Başakşehir Kayaşehir'e yapılacak. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayaşehir Millet Bahçesi projesinin ihalesini 14 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Hayata geçirildiği il ve ilçelerde konut fiyatlarını artıran millet bahçelerinin Kayaşehir'in de değerine değer katması bekleniyor.

İstanbul İli Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mevkiinde yapılacak olan Kayaşehir 2.,-3.,-4. etaplar Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Şubat 2019'da saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

17 millet bahçesi 2019 başında tamamlanacak!

Millet Bahçelerinin adı konut fiyatlarını artırmaya yetti!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi açıldı!

Türkiye'nin ilk millet bahçeleri...