16 / 04 / 2024

millet bahçesi projeleri 2022

millet bahçesi projeleri 2022

Millet bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "81 ilde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi hedefinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık. 418 millet bahçemizi projelendirdik, 125'inin yapımını tamamladık." dedi.

Millet bahçesi projeleri TBMM gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Türkiye genelindeki millet bahçesi projelerine dair bazı verilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

81 kentte 66 milyon metrekare millet bahçesi inşa edilecek! 

Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devam eden millet bahçesi projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

TOKİ'den 13 yeni millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 13 şehirdeki yeni millet bahçesi projeleri için start verdi.

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

İstanbul, Ankara ve İzmir'e millet bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve İzmir millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Yeni millet bahçesi projeleri için start veren TOKİ, Çankırı Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Beyoğlu Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Beyoğlu Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Antakya Millet Bahçesi 25 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya Millet Bahçesi için düğmeye bastı.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 11 yeni millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 9 şehirdeki millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı...

İstanbul'a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İstanbul'daki yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

Millet bahçesi projeleri meclis gündeminde!

Millet bahçeleri projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

millet bahçesi projeleri 2022 Haberi

millet bahçesi projeleri 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde yer alan bir oteldeki AK Parti Ankara İl Başkanlığı Kampı'nda çevre ve iklim politikaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 81 ilimize 350'den fazla ziyaret gerçekleştirdik, teşkilatlarımızla istişarelerde bulunduk. Tüm illerimizde, Türkiye'nin dört bir yanında, yatırım değeri 300 milyar lirayı aşan, tam 12 bin 700 kalemden oluşan proje başlattık, milletimizin hizmetine sunduk." dedi.

-"Millet Bahçesi projelerimizde 67,7 milyon metrekareye ulaştık"

Millet bahçesi projeleriyle de ilgili açıklamalar yapan Bakan Murat Kurum, "81 ilde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi hedefinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık. 418 millet bahçemizi projelendirdik, 125'inin yapımını tamamladık. Biz bugün, işte bu yeşil yatırımlarla, şehirlerimizin en önemli, en...