25 / 04 / 2024

İstanbul, Ankara ve İzmir'e millet bahçesi müjdesi!

İstanbul, Ankara ve İzmir'e millet bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve İzmir millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.



Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni yatırımlar için start verdi.

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri hayata geçiren TOKİ, İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de yeni millet bahçeleri inşa edecek.

İzmir Millet Bahçesi projesi Bergama'da, İstanbul Millet Bahçesi projeleri Beyoğlu ve Sancaktepe'de, Ankara Millet Bahçesi projesi ise Bağlum'da hayata geçirilecek.

İstanbul, Ankara ve İzmir e millet bahçesi müjdesi!

Üç büyük şehirde yaşayan vatandaşların yüzünü güldüren millet bahçesi projelerinin ihaleleri Ağustos ve Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

1.  İzmir  Bergama Millet Bahçesi
İzmir İli, Bergama İlçesi,Ertuğrul Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Ağustos 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

2. İstanbul Beyoğlu Millet Bahçesi
İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İstanbul, Ankara ve İzmir e millet bahçesi müjdesi!

3. İstanbul Sancaktepe Millet Bahçesi
İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Bölgesi Aydos Ormanı Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Eylül 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

4. Ankara Bağlum Millet Bahçesi
Ankara İli, Keçiören İlçesi, Bağlum Karşıyaka Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.
 

 

Bu kentlerde yaşayanlar dikkat! 20 millet bahçesi geliyor!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön