29 / 03 / 2024

millet bahçesi sayısı

millet bahçesi sayısı

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "Vatandaşın rızası olmayan hiçbir kentsel dönüşüme başlamayacağız" dedi...

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkanı kiraya verecek. Söz konusu ihale 7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi için ihale yapıldı! Hangi firma ne kadar teklif verdi? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi projesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs'ta resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesinin Mayıs ayında başlayacağını dile getirdi. İşte o açıklamalar...

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

İstanbul'a bir millet bahçesi daha geliyor! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projenin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Ilgın Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Silivri'ye Millet Bahçesi müjdesi!

Silivri'de hayata geçirilmesi planlanan Millet Bahçesi projesi için 21 Şubat 2022'de ihale süreci başlayacak.

millet bahçesi sayısı Haberi

millet bahçesi sayısı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İstanbul Hizmet Binasında, şirketin faaliyetleri, 50 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’nde gelinen süreç, Millet Bahçeleri, TOKİ faaliyetlerinin ekonomiye katkıları ve gelecek dönemdeki hedeflere ilişkin basın toplantısı düzenlendi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, toplantıda yaptığı konuşmada, TOKİ'nin ağırlıklı konut hamlesini son 16 yılda gerçekleştirdiğini ifade ederek bugün itibarıyla 843 bin 546 konuta ve 15 bine yakın sosyal donatıya ulaşıldığını ifade etti. 

"Sosyal konut dışında bir konut üretimi gerçekleştirmeyeceğiz"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TOKİ'nin gelecek dönemde sosyal konuta önem vereceğini hatırlatan Bulut, "Cumhurbaşkanımızın da bu konuda bize net talimatı var. TOKİ olarak artık sosyal konut dışında bir konut üretimi gerçekleştirmeyeceğiz. Bu doğrultuda da biz adımlarımızı yıl başından itibaren başladık. Zaten 5 Mart'ta Cumhurbaşkanımınızın müjdelediği 50 bin sosyal konut...