29 / 03 / 2024

Millet Kıraathanesi

Millet Kıraathanesi

Hatay'ın Defne ilçesindeki Sevgi Parkı'nda gerçekleştirdiği mitinginde halka hitap eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, yoksullara kira yardımı, engelli bakımı ve fakir muhtaç yardımının asla kesilmeyeceğine dair vatandaşlara söz verdi.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırklareli Dere Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Dere Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Murat Kurum: Millet bahçesinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık!

Millet bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "81 ilde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi hedefinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık. 418 millet bahçemizi projelendirdik, 125'inin yapımını tamamladık." dedi.

Kırklareli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor...

Kırklareli Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar'da millet bahçesi inşa edecek.

Millet Kıraathanesi Haberi

Millet Kıraathanesi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hatay'ın Defne ilçesindeki Sevgi Parkı'nda gerçekleştirdiği mitinginde, cumhurbaşkanı olması halinde ilk haftadan başlayarak, ilk 100 günde yapacaklarını anlattı.

"Benim cumhurbaşkanlığımda kavga olmayacak"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Millet Kıraathanesi" projesine yönelik eleştirilerde bulunan İnce, meydanlarda "İnce kazanırsa, yardımları kesecek" dendiğini aktardı.

İnce, doğum, gebelik, dul maaşı, muhtaç asker ailesi yardımı, şartlı eğitim, öğrenci, kaymakamlık bursu, yoksullara kira yardımı, engelli bakımı ve fakir muhtaç yardımının asla kesilmeyeceğine dair vatandaşlara söz...