20 / 04 / 2024

milli emlak satılık gayrimenkul

milli emlak satılık gayrimenkul

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul'un göbeğinde altında dükkanı olan bina-ev satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 10.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beylikdüzü ve Sarıyer ilçelerinde yer alan Hazineye ait 3 gayrimenkulü 10 milyon 297 bin 585 TL'ye satıyor...

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum'da 28.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 28 milyon 654 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Eyüpsultan ve Kağıthane İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait gayrimenkulleri  13 milyon 877 bin 110 TL'ye satıyor...

Isparta Milli Emlak'tan satılık 23 gayrimenkul!

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 23 gayrimenkulü satıyor...

Milli Emlak vergiden muaf 1.739 gayrimenkul satacak!

Milli Emlak büyük bir kısmı turizm bölgelerinde yer alan bin 739 taşınmazı satıyor. Taşınmazların satışında 24 ay vade, KDV’den ve 5 sene emlak vergisinden muaf tutulma gibi imkanlar sunuldu. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 36.3 milyon TL'ye satılık 69 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bahçelievler, Bakırköy, Şişli, Fatih, Avcılar, Beylikdüzü, Çatalca, Esenler, Beyoğlu ve Büyükçekmece ilçelerinde yer alan 69 gayrimenkulü satıyor.

İstanbul'da 20.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu, Beylikdüzü ve Arnavutköy'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 696 bin 375 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Fatih, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri ve Şişli İlçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü satıyor...

Milli Emlak, İstanbul'daki 13 gayrimenkulü 10.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Bakırköy ve Fatih'te yer alan 13 adet gayrimenkulü 10 milyon 390 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan satılık ve kiralık araziler!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 16 ilde yer alan toplam 71 hazine arazisini ağaçlandırma amaçlı, 22 ilde yer alan 60 araziyi ise süs bitkilerinin üretimi için kiraya verecek.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 28.3 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kadıköy, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Tuzla ve Şile ilçelerinde yer alan 16 gayrimenkulü 28 milyon 276 bin 984 TL'ye satıyor...

Milli Emlak Bilecik'teki 2 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Bilecik'te yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 76 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Kağıthane, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine’ye ait 51 taşınmazı 76 milyon 375 bin 467 TL'ye satıyor...

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış tam gaz! En çok artış yaşanan iller hangileri? 

REIDIN tarafından hazırlanan rapora göre, Haziran 2023'te Türkiye'de emlak piyasasındaki satılık ve kiralık ev  fiyatları yükselmeye devam etti. İşte o rakamlar... 

Kiralık konut talebi ilk defa satılık konut talebini geçti!

Emlakjet tarafından derlenen verilere göre, emlak aramalarında uzun zamandır görülmedik bir biçimde kiralık konut aramaları Mayıs 2023 itibarıyla ilk defa satılık konut aramalarını geçti.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Milli Emlak'tan konut imarlı arsa satışı! Aylık 1834 TL ödeme ile sizin olabilir!

Satılık hazine arazisi satın almak isteyen vatandaşların beklediği Milli Emlak satılık hazine arazisi ilanları yayınlandı.

Satılık ve kiralık ev fiyatları ne olacak? Nihayet beklenen tarih verildi! Bu tarihten önce işlem yapmayın!

Konut satın alacaklar da kiralayacaklar da son zamanlarda emlak piyasasındaki hareketliliğe kilitlenmiş durumda. Peki, satılık konut fiyatları düşer mi? Kiralar düşecek mi, yoksa yükselecek mi? İşte detaylar...

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

milli emlak satılık gayrimenkul Haberi

milli emlak satılık gayrimenkul

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul'un göbeğinde altında dükkanı olan bina-ev satıyor.

İstanbul Beyoğlu, Camiikebir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün satış bedeli 1 milyon 500 bin TL, geçici teminat bedeli ise 300 bin TL olarak belirlendi.

Söz konusu gayrimenkul 69,44 metrekare alana sahip. Gayrimenkulün satış ihalesi 22 Haziran 2022 tarihinde saat 11:10'da gerçekleştirilecek.

İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı...

İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :34080100087
Pafta / Ada / Parsel :162 / 1061 / 17
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :
Ticaret Alanları
İmar Tarihi :-

Yasal Dayanak : 2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü : 69,44 metrekare 
Hazine Hissesi : 69,44 metrekare 
Satılacak...