18 / 04 / 2024

mipim 2019 görüşmeleri

mipim 2019 görüşmeleri

100’den fazla ülkeden iş insanını çatısı altında toplayan MIPIM 2019'da Türk firmalar da yoğun yüz yüze görüşme trafiği ile dikkat çekti.

Asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor. Hükümet tarafı işçi ve işveren heyetiyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Görüşmelerde yol haritası belli olacak ve yapılan çalışmalar paylaşılacak.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

TBMM'de 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmeleri başlıyor!

Haftalık çalışmasına yarın başlayacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmelerine başlanacak.

Çalışanlar dikkat! Ocak 2024 asgari ücret görüşmeleri resmen başlıyor! Yeni komisyon kurulacak!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay, ilerleyen günlerde asgari ücret görüşmelerine başlanacağını söyledi. Atalay, yeni bir komisyon kuracaklarını ifade etti.

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Altın değil, dolar hiç değil... Euro herkesin dilinde! Bu düşüş ilk kez görülüyor

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Herkesin dilinde olan euro en düşük seviyelerine bir yenisini daha ekledi. Euro dolar paritesinde ilk kez bu kadar büyük düşüş görülüyor.

Analistler gelecek hafta altının seviyesini açıkladı! Bu rakam bir ilk olacak! Ne duyuldu, ne de görüldü

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gelecek hafta altın fiyatlarının ne olacağını merak ederken analistlerden açıklama geldi. Bu rakamlar daha önce ne görüldü ne duyuldu...

Bu da oldu! Sosyal medyayı karıştıran görüntü!

Çekya'da bir kişi otoyola Formula aracıyla çıktı. Görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Aracı kullanan kişinin benzer bir girişimi 2019 yılında da yaptığı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Evergrande kreditörlerle görüşmeleri başlattı!

Çinli Evergrande, kredi temerrütleri konusuna ilişkin  kreditörlerle görüşmelere başladı. Evergrande'nin geçtiğimiz senenin sonlarında ödenemeyen borçları sonrasında yaklaşık 20 milyar dolarlık uluslararası tahvili temerrüde düşmüştü.

Memur ve emeklilerin beklediği haber: Ek zam görüşmeleri başladı!

Memur ve emeklilere ek zam talebinin de yer aldığı yasa tasarısı için TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşmelere başlandı.

mipim 2019 görüşmeleri Haberi

mipim 2019 görüşmeleri

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, MIPIM 2019'da Türk firmalar da yoğun yüzyüze görüşme trafiği ile dikkat çekti.

MIPIM 2019 hakkında kısa bir değerlendirmeler yapan ALKAŞ Genel Müdürü Yonca Aközer, Türkiye’nin MIPIM’e katılımının sürdürülebilirliğinin çok büyük önem arz ettiğini belirtti. Önceden yapılan planlı çalışmalar sonucu Türk firmalarının bu yıl MIPIM 2019 yılından verim alarak döndüklerini dile getiren Aközer, gerçekleşen 4 bin 326 yüz yüze görüşme sayısının ve çok sayıda yabancı ülke temsilci heyet ziyaretlerinin de bu çalışmanın göstergesi olduğunu söyledi. Önümüzdeki yıl bu hedef rakamların da aşılması bekleniyor.

MIPIM Türkiye’nin son provası yapıldı


Türk firmalarının global alanda tercih edildiğini söyleyen Aközer, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un fuara katılımı bizler için çok kıymetli, kendisinin verdiği destek ile de 2020 yılında...