23 / 04 / 2024

MIPIM Architectural Review Future Awards 2013 retail

MIPIM Architectural Review Future Awards 2013 retail

MIPIM VE Architectural Review dergisinin düzenlediği MIPIM Architectural Review Future Awards 2013'te Retail kategorisinde, Autopia projesi ile büyük ödüle Gökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak layık görüldü...

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

Akın akın Mipim’e gidiyoruz!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Mipim fuarı için Türkiye’den kamu ve özel yatırımcılar hazırlıklarını tamamlamak üzere. Yatırımcıların fuardaki öncelikli amacı İstanbul ve Türkiye markasını tanıtmak...

Nef New York 210 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor!

Nef İnşaat, Manhattan’da yükselecek olan Nef New York Projesi ile MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü kazandı.

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

New York'un MIPIM ödüllü kulesini Türkler dikiyor!

Nef, New York'taki kule projesiyle Tabanlıoğlu da Selçuk Ecza projesiyle dünyanın en büyük fuarı MIPIM'de ödüle layık görüldü. Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkuliin Oscar'ı sayılan MIPIM'de Architectural Review

MIPIM 2015'ten Nef'in New York projesine ödül!

MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödülü Nef'in New York projesine gitti. Nef'in New york projesi 'Yüksek Katlı Binalar' kategorisinde 'En İyi Proje' ödülüne layık görüldü..

Nef'in Manhattan projesi MIPIM'de ödül getirdi!

Nef, Manhattan’da inşa edeceği konut projesi ile Architectural Review Future Projects Ödül’ne değer görüldü. Nef, “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülünün sahibi oldu.

Nef New York projesi MIPIM'de en iyi proje ödülü aldı!

Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkulün Oscar’ı sayılan MIPIM’de Architectural Review Future Projects Awards’ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülüne layık görüldü.

Tri G Dubai’de görücüye çıkacak!

Suyabatmaz Demirel Mimarlık ofisi tarafından, 30 katlı ve tek bir kule olarak tasarlanan Tri G projesi, 2013 yılında MIPIM’de Architectural Review’ın Future Project Awards ödüllerinde birincilik almıştı...

İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı!

Türkiye'nin güçlü mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile 2014 yılı MIPIM'de ' Türkiye'nin En İyi Projesi ' ödülünü kazandı.

GYODER, Mipim 2014’deki fırsatları yabancı yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından Mipim 2014 Gayrimenkul Fuarı’nda düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye’deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

MIPIM Architectural Review Future Awards 2013 retail Haberi

MIPIM Architectural Review Future Awards 2013 retail

İmza attığı projelerle Türkiye’yi uluslararası arenada birçok kez temsil eden mimar Gökhan Avcoğlu ve Dara Kırmızıtoprak, Cannes’ da düzenlenen, AUTOPIA Avm projesi ile MIPIM ARCHITECTURAL REVIEW AWARDS 2013’ de bir ödülün daha sahibi oldu.


Keleşoğlu-Gül İnşaat ortaklığında yapımına başlanan projenin mimarlığını Gökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak üstlenmiştir. Avrupa’ nın teması sadece otomobil olarak belirlenen ilk alışveriş merkezi AUTOPIA, dünyadan mimar ve yatırımcıların bir araya geldiği, her yıl Cannes’ da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM’de 13 Mart gecesi ödül...