29 / 03 / 2024

MIPIM nef ödül

MIPIM nef ödül

MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödülü Nef'in New York projesine gitti. Nef'in New york projesi 'Yüksek Katlı Binalar' kategorisinde 'En İyi Proje' ödülüne layık görüldü..

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Nef 3 yılda 56 ödül aldı!

Nef, Sign of the City Awards 2017’de, Nef Gölköy projesi ile ‘En İyi Mimari Tasarım’ ve Nef Yalıkavak projesi ile ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödüllerine layık görüldü. Nef,  3 yılda aldığı ödül sayısını 56’ya yükselttiğini açıkladı.

Bahçelievler Nef satılık daire!

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Bahçelievler Nef satılık daire fiyatları 564 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık’a MIPIM 2017’de 4. ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Nef’e Stevie Awards’tan bir ödül daha!

Nef, ödüle doymuyor. Devam eden projeleri, cirosu ve satış rakamlarıyla Türkiye markalı konut sektörünün lideri olan Nef, son olarak ise Stevie Awards’da ‘Yılın İşvereni / Employer of the Year’ kategorisinde ödül kazandı.

3. havalimanı MIPIM Mega Proje Ödülü’ne aday oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de sahibini bulacak ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü’nde, jüri önerisiyle kısa listeye kaldı.

Nef, Stevie Awards'tan 2 ödül aldı!

Nef, gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler ve inovasyon çalışmalarıyla uluslararası alanda da takdir topluyor. Şirket, Stevie Awards kapsamında en iyi 'Website' ve 'Company & Organization' kategorilerinde ödül kazandı.

Stevie Awards'dan Nef'e iki ödül birden!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler, tasarım odaklı yaklaşımı ve inovasyon çalışmalarıyla uluslararası alanda da dikkat çeken, Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'ta iki ödül kazandı.

Nef, Stevie Awards'ta iki ödül kazandı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler, tasarım odaklı yaklaşımı ve inovasyon çalışmalarıyla uluslararası alanda da dikkat çeken, Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'ta iki ödül kazandı.

Stevie Awards ödülünün sahibi Nef oldu!

Gayrimenkul sektöründe başarılarıyla adından sıkça söz edilen NEF uluslararası alanda da takdir toplamaya devam ediyor. Stevie Awards ödül töreni Kanada, Toronto'daki Ritz-Carlton Hotel'de gerçekleşti.

Stevie Awards'tan Nef'e 2 ödül!

Nef, Toronto'da düzenlenen törende dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'da en iyi gayrimenkul "Website" ve "Company & Organization" dallarında iki ödül birden kazandı.

Nef, Stevie Awards'da iki ödül kazandı!

Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'da iki ödül kazandı. Şirket, en iyi gayrimenkul "Website" ve "Company & Organization" kategorilerinde ödül almaya layık görüldü.

MIPIM nef ödül Haberi

MIPIM nef ödül
MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödülü Nef'in New York projesine gitti. 'Yüksek Katlı Binalar' kategorisinde 'En İyi Proje' ödülüne layık görülen Nef, ABD'nin en iyi mimarlık ofisleri arasında gösterilen Perkins and Will ile ortak yürüttüğü projesine 210 milyon dolar yatıracak. Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, "New York, Foldhome konseptiyle markamızı yurtdışına çıkarma hedefiyle geliştirdiğimiz ilk projemiz. Proje Manhattan'daki yaşamı ve insanların ihtiyaçları gözlemlenerek tasarlandı. New York'un yüksek katlı binalarında sosyalleşme imkânı bulamayan ve genelde bireysel hayatlar yaşanan bu şehre yeni bir nefes getirmeyi amaçlıyor" ifadelerini...