26 / 04 / 2024

mipim vadistanbul

mipim vadistanbul

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Vadistanbul, 12 – 15 Mart tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek MIPIM Fuarı’nda yerini alıyor

Vadistanbul Bulvar, MIPIM'de tanıtıldı!

Vadistanbul da MIPIM'de yerini alan projeler arasındaydı. Türk inşaat sektörünün geldiği noktanın sembolü olarak gösterilen Vadistanbul, 1.1 milyar dolarlık dev yatırım bedeliyle dikkat çekti.

Vadistanbul'un ofisleri MIPIM'de sergilendi!

ARTAŞ, Aydınlı ve Invest İnşaat'm ofislerini satın almak ve daha sonra kiralamak ortaklığında inşa edilen Vadistanbul da MIPIM'de yerini alan projeler arasındaydı. Vadistanbul'un 'Bulvar' etabı uluslararası arenada sergilendi.

Vadistanbul Cannes’a gidiyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen Fransa’nın Cannes şehrindeki MIPIM Fuarı, 10-13 Mart arasında kapılarını açacak. Fuarda Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul da yerini alacak.

Vadistanbul MIPIM 2015 Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM Fuarı, Fransa'nın Cannes kentinde 10 -13 Mart 2015 tarihlerinde kapılarını açıyor. Vadistanbul da büyük fonlar için görücüye çıkacak.

Vadistanbul MIPIM Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM Fuarı, Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart 2015 tarihlerinde kapılarını açıyor. Vadistanbul da fuardaki yerini alacak.

Vadistanbul Bulvar, MIPIM Fuarı'nda yerini alacak!

MIPIM Fuarı, Fransa’nın Cannes kentinde 10 - 13 Mart 2015 tarihlerinde kapılarını açıyor. İstanbul Ticaret Odası’nın destekleriyle oluşturulan Türkiye çadırında, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul da yerini alıyor.

Vadistanbul Teras'ta başlangıç fiyatı 608 bin 490 TL!

İstanbul'un gelişen noktası Ayazağa'da geliştirilen Vadistanbul projesinin tamamlanan kısmı 'Teras' etabı satışa çıktı. Büyüklükleri 80 ile 305 metrekare arasında değişen ve tapuların da verildiği dairelerin fiyatı 608 bin 490 liradan başlıyor..

Vadistanbul projesi Bebek ve Nişantaşı konseptini bir araya getirdi!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul'un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi.

Vadistanbul Teras'ta hemen teslim son daireler!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul ’un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim son daireler satışta.

Vadistanbul Teras etabında yaşam başladı! Hemen teslim daireler!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul’un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim son daireler satışta.

Vadistanbul 2.etap teslimleri 2015 sonunda!

İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak..

Vadistanbul satışları devam ediyor!

İstanbul 'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 'üncü etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak.

Vadistanbul'un AVM bölümü Nişantaşı ve Bebek konsepti taşıyor!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul'un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi.

mipim vadistanbul Haberi

mipim vadistanbul


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Vadistanbul, 12 – 15 Mart tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek MIPIM Fuarı’nda yerini alıyor. Bu yıl Türkiye’nin onur ülkesi olarak katıldığı fuara Vadistanbul, mimarisi ve proje özellikleriyle damgasını vuracak.


Dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM’in bu yılki katılımcıları arasında dikkat çeken Vadistanbul, uluslararası arenada sergilenecek.


Bu yıl 90 ülkeden katılımın olacağı MIPIM’in en büyük ve en dikkat çekici projeleri arasında bulunan Vadistanbul, onur ülkesi olarak katılan Türkiye çadırında yer alacak.


Lanse edildiği günden itibaren yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından yoğun talep alan Vadistanbul’un fuarda büyük ilgi görmesi bekleniyor. Konut bloklarının yanı sıra uluslararası alanda faaliyet gösteren birçok firmanın, proje bünyesinde yer alan otel, ofis ve AVM alanlarına gösterdiği ilgi de Vadistanbul standının yoğun bir tempoya...