28 / 03 / 2024

mira kurtköy roma tatili

mira kurtköy roma tatili

21 yıldır insan, yaşam ve doğa odaklı kalite anlayışı ile farklı projelere imza atan Beşyıldız Grubu, ev almayı düşünenleri hem arzu ettikleri eve kavuşturuyor hem de hayal ettikleri tatile gönderiyor.

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları!

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Toplamda 303 adet daire ve 32 adet villanın yer aldığı proje Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Kurtköy Mira Konutları!

Kurtköy Mira Konutları 'nın büyüklükleri minimum 68 metrekare olarak tasarlandı. Daire teslimleri hemen gerçekleşen proje 25 bin 829 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Mira Kurtköy'de 295 bin liradan başlayan fiyatlar...

Beşyıldız Grubu tarafından hayata geçirilen Mira Kurtköy'de yaşam başladı. Daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor 470 bin liraya kadar çıkıyor. Villa fiyatları ise 950bin lira.

Mira Kurtköy'de 295 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Kurtköy de, villa ve daire seçenekleri ile müşterilerin karşısına çıkan Mira Kurtköy projesi, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Beşyıldız Mira Kurtköy'de yaşam başladı!

Beşyıldız Grubu'nun projesi Mira Kurtköy'de yaşam başladı. Villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Mira Kurtköy'de satışlar başladı! İsteyene villa isteyene daire!

Beşyıldız Grubu'nun Mira Kurtköy projesinde yaşam başladı. Kurtköy 'de, ferah villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Mira Kurtköy satılık daire!

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Mira Kurtköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villadan oluşuyor.

Mira Kurtköy’de yaşam başladı! 305 bin liraya!

İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı bir araya getiren Beşyıldız Grubu’nun sektöre yön veren yıldızı Mira Kurtköy’de yaşam başladı. Projede yer alan daire fiyatları 305 bin liradan başlıyor.

Pendik Mira Kurtköy satış ofisi!

25 bin 829 metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Mira Kurtköy Evleri'nde yer alan dairelerin 30 Kasım 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Pendik Mira Kurtköy satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 54 14...

Pendik Mira Kurtköy iletişim bilgileri!

Beşyıldız Ekşioğlı İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Mira Kurtköy projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde yükseliyor. Pendik Mira Kurtköy iletişim bilgileri şöyle...

Mira Kurtköy'de 30 Kasım'da teslim!

Dairelerin teslimlerine 2014 yılının Kasım ayının 30'unda başlanması planlanan Mira Kurtköy projesi, Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede konutların satış sürecine devam ediliyor...

Mira Kurtköy'den ev alanlara 3 gece 4 gün çift kişilik Avrupa tatili hediye!

Toplam 303 adet konut ve 32 adet villadan meydana gelen Beşyıldız Mira Kurtköy projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlayarak 950 bin liraya kadar yükseliyor...

Mira Kurtköy’de yaşam 1 ay sonra başlıyor!

Yıllardır İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı buluşturan Beşyıldız Grubu, yıldızların en mükemmeli olarak tasarlanan yeni yıldızı Mira Kurtköy projesi ile de ışık saçıyor.

mira kurtköy roma tatili Haberi

mira kurtköy roma tatili

2014 yılı sonuna kadar Beşyıldız Grubu projelerinden daire satın alanlar, dilerse Paris’te, dilerse Roma’da geçirebilecekleri unutulmaz bir tatil kazanıyor.

Doğa ve modern yaşamı buluşturan konut projeleri ile yıllardır güven inşa eden Beşyıldız Grubu, müşterilerine inanılmaz bir tatil fırsatı sunuyor. Beşyıldız Grubu, 20 Eylül - 31 Aralık tarihleri arasında projelerinden daire satın alan tüm müşterilerine 2 kişilik, 3 gece 4 gün tatil hediye ediyor.

Beşyıldız’lı hayatı tercih ederek daire satın alan müşterileri, Avrupa’nın en çok tercih edilen iki şehrinden birinde rüya gibi bir tatil bekliyor. Beşyıldız’ın yeni sakinleri, tatillerini dilerse Roma’da, dilerse Paris’te geçirebiliyor.

Beşyıldız Grubu güvencesiyle, beşyıldızlı otellerde oda-kahvaltı konaklama imkanı sağlayan tatil hediyesi kapsamında, THY uçak biletleri de Beşyıldız tarafından karşılanıyor. Müşteriler, sömestr dönemi ve sevgililer günü hariç 02 Ocak –...