29 / 03 / 2024

Mitsubishi elektrik klimaları

Mitsubishi elektrik klimaları

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte sıcak havalarda müşterilerine konforun keyfini yaşatmak isteyen Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, yeni bir kampanya başlattı. Mitsubishi'de ikinci klimada yüzde 50 indirim uygulanıyor.

Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Yaz olsun kış olsun her mevsmde ihtiyacımızı gören klimalar ve fiyatları araştırılıyor. Bu haberimizde Mitsubishi Heavy klimanın özelliklerini yazacağız. Peki Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Mitsubishi klimalarda 1.775 TL indirim fırsatı! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Klimada kalitelinin adresi Mitsubishi’de şimdi indirim fırsatı var. Peki, Mitsubishi klimalar ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mitsubishi Heavy klima fiyatları kaç lira? 5 yıl garanti fırsatı! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sadece Form-Mitsubishi konsept mağazalarında satışı yapılan R32’li Mitsubishi Heavy klimalar, teknolojileriyle dikkat çekiyor. Peki Mitsubishi Heavy klima fiyatları kaç lira? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

Mitsubishi Electric klima kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, profesyonel seri ürün gamı içinde yer alan dört yöne üflemeli yeni kompakt kaset tipi klimalarında yapay zeka teknolojisi sunuyor.

Nuvia, Cosa Klima Paketi'yle klimaları cep telefonuyla yönetiyor!

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia, yeni ürünü Cosa Klima Paketi ile klimaların cep telefonundan yönetilmesini sağlıyor. Klimalarda elektrik tüketiminden yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor.

Mitsubishi Electric, iklimlendirme ve otomasyondaki gücünü birleştiriyor!

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor.

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek!

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

Mitsubishi Electric, Klimaların mobil olarak kullanımını sağlıyor!

Klimada hem enerji tasarrufu hem de kontrol özgürlüğü ve kolaylık sunan teknolojiler arayan tüketiciler, artık eve ya da ofise gelmeden önce mekanı istediği sıcaklığa getirebiliyor.

Mitsubishi Electric'ten MELCloud teknolojisi!

Mitsubishi Electric, hem ısıtmada hem de soğutmada yeni nesil klimaları ve uzaktan bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanarak klimanın internet üzerinden kontrolünü sağlayan yeni bulut tabanlı çözümü MELCloud ile hayatı kolaylaştırıyor.

Tolga Bizel, Mitsubishi Electric'teki yeni konsepti anlattı!

Elektrik sektörüne yönelik olarak bu yıl ilk kez düzenlenen Elex Konferansı’nda Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri İş Geliştirme Yöneticisi Tolga Bizel konuşmacı olarak yer aldı.

Mitsubishi elektrik klimaları Haberi

Mitsubishi elektrik klimaları

7 Mayıs – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nden bir klima alanlar KDV ödemiyor, aynı anda iki klima almak isteyenler ise ilk klimanın KDV indirimine ek olarak ikinci klimayı yüzde 50 indirimle alıyor. Üç ürün alanlara ise üçüncü ürünlerinde yine KDV indirimi yapılıyor. Yüksek elektrik tasarrufu sağlayan ve Sezonsal Verimlilik Kriterlerine göre A, A+,  A++,  A+++ enerji sınıfında yer alan Mitsubishi Electric Klimalar, kampanya boyunca Yapı Kredi World Kart’a peşin fiyatına vade farksız 9 taksitle satışa sunuluyor.


Mitsubishi Electric Klimalar yaz kampanyasıyla daha da tasarruflu


Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Yaz Kampanyası, Kirigamine Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazlarında (MSZ FH 25/35/50 VE/VEHZ), Kirigamine Zen Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazlarında (MSZ EF 25/35/42/50 VEW/VEB/VES), Deluxe Power Inverter Duvar...