24 / 04 / 2024

Mızrak Yapı adres

Mızrak Yapı adres

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elvi Levi Mızrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da Beşiktaş, Seba Flora Sitesi, 4. Blok'ta kuruldu.

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Akkol tarafından kuruldu.

Kozal Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozal Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Kozaneli ve Şaban Altaş ortaklığında kuruldu.

Satıcılar İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satıcılar İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kovan tarafından kuruldu.

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

Meşa Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşa Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Şağbangül tarafından kuruldu.

Müstakbel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müstakbel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Akpınar ve Yusuf Aslan ortaklığında kuruldu.

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

Yars Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yars Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ramiz ve Yavuz Sade ortaklığıyla kuruldu.

Yars Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yars Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ramiz ve Yavuz Sade ortaklığıyla kuruldu.

Pülümür Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pülümür Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Nasser Najjar tarafından kuruldu. 

İca Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İca Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özlü ve Cevdet Kızıltaş ortaklığında kuruldu. 

Son 17 yılda 1,2 trilyon liralık yatırım harcaması yapıldı!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Türkiye'de 2018 fiyatlarıyla 17 yılda yaklaşık 1 trilyon 250 milyar liralık yatırım harcaması yapıldığını belirterek, "2019 Yılı Yatırım Programında şu anda devam eden yaklaşık 3 bin ana proje var'' dedi.

İmar barışı kapsamında Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmar barışı kapsamında, Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı. Daha önce elektrik ve su aboneliği sorunlarını çözdüğümüz bu tür taşınmazların doğal gaz meselesindeki zorlukları da inşallah yakında aşıyoruz." dedi...

Mızrak Yapı adres Haberi

Mızrak Yapı adres

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elvi Levi Mızrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Yurtiçinde ve yurtdışında tüm resmi ve özel kuruluşlarının iktisadi devlet teşekkülleri ile belediyelerin , hakiki şahısların , askeri idarelerin ve nato yönetiminin açtığı her türlü inşaat ve taahhüt ihalelerine katılmak , bu konularda müteahhitlik,yüklenicilik ve taşeronluk yapmak. Normal ticari anlaşmalar dahilinde veya Yap , işlet devret sistemi ileaskeri resmi ve ya gayri resmi inşaatlar yapmak , yaptırmak , yap işlet devret sistemi ile barajlar , köprüler , yollar,Havaalanları,tersaneler,toplu konutlar, tatil köyleri , konutlar, sosyal tesisler ve bilimum inşaat işleri yapmak , yaptırmak ve organize etmek. Her türlü inşaat ve yapı işleriyle ilgili...