28 / 03 / 2024

MN Uğur Gayrimenkul İnşaat

MN Uğur Gayrimenkul İnşaat

MN Uğur Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Uğur, Uğur Uğur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Uğurluevim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurluevim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Uğur Köroğlu tarafından kuruldu.

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Talha Uğur tarafından kuruldu.

Ali Uğur Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ali Uğur Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 597 bin 754,204 TL nominal değerli pay satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

Ali Uğur Özderici 588 bin 400 adet pay sattı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 2,00 fiyat aralığından 588 bin 400 adet satış işlemi Ali Uğur Özderici tarafından gerçekleştirildi.

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları yüzde 15,47 sınırında!    

Ali Uğur Özderici'nin Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki payları 21 Şubat 2018 tarihi itibariyle yüzde 15,47 sınırına ulaştı. 

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları 17,47 sınırında!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermayesindeki payları 26 Ocak 2018 tarihi itibariyle yüzde 17,47 sınırına ulaştı. 

Uğur Duymuş: Herkesin emlak danışmanı olmalı!

Uğur Duymuş Gayrimenkul'ün sahibi Uğur Duymuş verdiği röportajda emlak sektörünü değerlendirdi. Duymuş, emlak sektöründe danışmanlığın önemini vurguladı. İşte o haber...

Uğur Sezginer: Gayrimenkul sektörü 2017'yi rekorla kapatır!

Gayrimenkulde alıcı ve satıcıların buluşma noktası Coldwell Banker Life Gayrimenkul'ün sahibi Uğur Sezginer, 2017'nin rekorla kapanacağını da belirterek, "Doğru bir yatırım yapmak isteyenler mutlaka bizim gibi yatırım uzmanına danışmalıdır" dedi.

Ahmet Edip Uğur gayrimenkul yatırımcılarına Balıkesir'i anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Global Real Estate Institute (GRI) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Aslı Uğur Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Uğur Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Aslı Kublay, Uğur Batu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

Ahmet Edip Uğur'dan Balıkesir'e 4 milyar Euro'luk yatırım müjdesi!

Görüşmelerin son derece verimli geçtiğini söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'da katıldığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'den şehre 4 milyar euroluk yatırımcı müjdesi ile döndü...

Uğur Dumankaya: Gayrimenkul sektörü vahşi batı gibi oldu!

Gayrimenkul sektöründe 51 yıldır faaliyet gösteren ve bugüne kadar 20 binden fazla konut üreten Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Sözcü'ye gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

MN Uğur Gayrimenkul İnşaat Haberi

MN Uğur Gayrimenkul İnşaat

MN Uğur Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Uğur, Uğur Uğur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. MN Uğur Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MN Uğur Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Fatih Mahallesi, Urfalılar Caddesi, 932 Sokak, No:36 Kat: 1...