26 / 04 / 2024

Mobil Büfeler

Mobil Büfeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğüne bağlı Lojistik Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor.

İBB, ihtiyaç duyulan noktalara Mobil Büfeler kuruyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lojistik Destek Merkezi Mobil Büfeleri, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Kurbanlık alacaklara müjde! Tarım Bakanlığı resmen duyurdu! Büyük kolaylık sağlanacak!

Kurban Bayramı’na sayılır günler kala kurbanlık arayışlarına başlayanlar için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan büyük kolay geldi. Bakanlığın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' aracılığıyla küpe numaralarını girerek kurbanlık hayvanların ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini sorgulayabiliyor.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

BİM Mobil Uygulaması Üzerinden iPad 10'uncu Nesil Satışta: Fiyatı 11.299 TL

BİM, mobil uygulaması aracılığıyla iPad'in 10. neslini satışa sunuyor. Yeni iPad modeli, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Teknoloji meraklıları için heyecan verici bir haber!

Mobil bankacılıkta büyük tehlike! Truva atı saldırıları ikiye katlandı!

Mobil bankacılık hizmetlerinin kullanımı giderek yaygınlaşırken, kullanıcıların siber saldırılara karşı da uyanık olması gerekiyor. Uzmanlar geçen yıl mobil bankacılık kullanıcılarını hedefleyen Truva Atı saldırılarının ikiye katlandığını belirterek bazı uyarılarda bulundu.

İBB deprem bölgesi için seferber oldu! Hangi yardımlarda bulundu? Neler yapacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 şehrimizi etkileyen deprem felaketi üzerine bölgedeki vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak amacıyla seferber oldu. İBB mobil fırın, tuvalet ve duş kabinlerinin yanı sıra konaklama için de bölgeye 2 İDO gemisi gönderecek.

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

İstanbul'da kiralık gayrimenkul fırsatı! Dükkan, arsa ve büfeler... Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Silivri Belediyesi, İstanbul ili, Silivri ilçesinde yer alan 38 adet ticari gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

IMEI kayıt ücretine yeni yılla birlikte büyük zam geliyor. Mobil telefonlarda IMEI ücretleri şimdi ne kadar? 2023’te IMEI ücretleri kaç TL zamlanacak?

Xiaomi redmi 9C BİM'de! A101'i Carrefoursa'yı bırakın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler marketleri arasında yer alan BİM, mobil uygulaması üzerinden Xiaomi redmi 9C'yi satışa çıkardı. Peki, BİM'de Xiaomi Redmi 9C fiyatları ne kadar? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

BİM’de iPhone şenliği! Bütün marketleri bırakın BİM’e koşun! 28 Ağustos 2022 fiyat listesi

BİM, iPhone aşıklarına müjdeli haberi verdi. BİM mobil uygulaması üzerinden bu Türkiye’nin en favori Apple telefonu iPhone 11’i  satın alabilirsiniz. Bu fırsat kaçmaz. Peki, BİM'de iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

iPhone 13 Pro BİM’e geldi! A101’i Migros’u bırakın BİM'e koşun! İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler marketlerinden biri olan BİM, mobil uygulamasında iPhone 13 Pro'yu inanılmaz bir fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Peki, iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

ŞOK'ta Cybersoul, Hifree, Mobil urban elektrikli scooterlar inanılmaz fiyatlarla satışta! 20 Ağustos 2022 fiyat listesi.

ŞOK'tan kaçırılmayacak büyük fırsat tüketicileri bekliyor. ŞOK bu hafta da Cybersoul, Hifree, Mobil urban elektrikli scooter satacağını duyurdu. Peki, ŞOK'da  elektrikli scooter ne kadar? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mobil Büfeler Haberi

Mobil Büfeler


Mobil Büfeler, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da, İstanbul’daki devlet hastanelerinin acil servislerinde bekleyen hasta yakınlarına sıcak içecek, çorba ve su servisi sunuyor.


Hasta yakınlarının gece saatlerinde yiyecek-içecek ihtiyacını karşılamak üzere faaliyet gösteren mobil büfeler, gece 23:00-05:00 saatleri arasında acil servis önlerinde kesintisiz hizmet...