19 / 04 / 2024

mobilya şehri trabzon

mobilya şehri trabzon

Alper Bektaş Trabzon Mobilya Şehri, Özel Endüstri Meslek Lisesi ve Sunta Fabrikası projelerini sektör olarak hayata geçirmek istediklerini belirtti. İhracatta mobilya sektörünün pay alması için çalıştıklarını vurguladı.

Trabzon, Mobilya Şehri için kamulaştırma desteği bekliyor!

Kentte mobilya üretemini artırmak ve ihracatı geliştirmek için Mobilya Şehri projesini hazırlayan MOBİAD, proje arazisi konusunda TOKİ ve Trabzon büyükşehir Belediyesi'nden kamulaştırma desteği beklediğini belirtti...

MOBİAD Almanya'daki mobilya fuarına katıldı!

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Trabzon ekibi ve İhracatçılar Birliği temsilcilerinden oluşan 28 kişilik ekip, mobilya fuarına katılmak için Almanya'ya gitti.

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak hak sahibi 11 bin 769 kişiye yaklaşık 950 milyon liraya ödeme yapıldı. Bu projelerle birlikte Trabzon şehri daha modern bir görünüme sahip oldu.

Trabzon'a 300 milyonluk Mobilya Kent projesi geliyor!

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

Loda Mobilya 2017 çok iddialı!

Modern çizgisi ile Loda, modüler ve konsept mobilyalarıyla zamanın yeniliklerini yansıtmaya devam ediyor. Mobilya sektörünün kalbi olan Bursa’da gün geçtikçe artan satış grafiğiyle şehri retroyla buluşturuyor.

Kısıkköy Mobilya yılın 365 günü fuar niteliği taşıyor!

Bünyesindeki 400 civarında firmayla evleneceklere ve evini yenilemek isteyenlere binlerce alternatif sunan Kısıkköy Mobilya Şehri, haftanın 7 günü yoğun ilgi görüyor

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretimi yapılıyor!

İzmir’de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her gelir grubuna uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy’de, özel mobilya üretimi de yapılıyor

Trabzon Körfez yatırımcılarından büyük ilgi görüyor!

TRABZON Valisi Abdil Celil Öz, şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Araplar şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Körfez yatırımcısı Trabzon'a Arap şehri kuracak!

Şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Abdil Celil Öz: Arapların Trabzon'a yatırımları artacak!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'a gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Trabzon'da Arap şehri kurulacak!

Arap ülkelerinden Trabzon'a gelen ziyaretçi sayısının 300 bine ulaştığını belirten ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Trabzon'da üç dev alt yapı projesi için ihale hazırlıkları sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tamamlandığında Trabzon’u dünyanın ilk 30 şehri arasına sokacak üç dev alt yapı projesi için ihale hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzon üç dev alt yapı projesi için ihale hazırlığında!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tamamlandığında Trabzon’u dünyanın ilk 30 şehri arasına sokacak üç dev alt yapı projesi için ihale hazırlıklarını sürdürüyor.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

mobilya şehri trabzon Haberi

mobilya şehri trabzon


Trabzon'da güçlü bir altyapısı bulunan mobilya sektörünün yeniden canlandırılması ve ihracatta yönlendirilmesi çalışmalarına adım atıldı.

7 . Grup Mobilya Halı Aksesuar Avize Meslek Komitesi  Meclis Üyesi Alper Bektaş Trabzon Mobilya Şehri, Özel Endüstri Meslek Lisesi ve Sunta Fabrikası projelerini sektör olarak hayata geçirmek istediklerini belirtti. İhracatta mobilya sektörünün pay alması için çalıştıklarını vurguladı.

MOBİLYA ŞEHRİ PROJESİ

Bektaş,  İzmir'de başarılı bir örneği bulunan mobilya şehri MOBEXSO'nun benzerinin Trabzon'da kurulması için faaliyetlere başladıklarını söyledi. sektör üyeleri ile MOBEXSO'yu ziyaret ettiklerini aktaran Bektaş," 100 dönüm arazi içerisinde yaklaşık 70 mağaza. Tabanda 450 metrekare ve toplamda dört kattan oluşuyor. Alt kat otopark ve orta kısım alış-veriş bölümü olarak düzenlendi. Her iki arka planı da lojistik destek için kullanılıyor.Yük asansörü ile  buradaki ürünler 4 kata çıkartılıyor."dedi.

Trabzon'da da...