18 / 04 / 2024

MODEF EXPO Fuarı

MODEF EXPO Fuarı

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Sanayicilere 49 yıllığına bedelsiz arazi veriyoruz!

Metal Expo Fuarı'nın açılışına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, ''Çelikçilere 49 yıllığına bedelsiz yer vereceğiz ama hala arkadaşlardan destek alamıyoruz'' dedi.

Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına öncülük eden GABORAS A.Ş.'nin 17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtımı yapıldı. 

Tapu işlemlerinde devrim: Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtılan GABORAS A.Ş. Tapu işlemlerinde yeni bir dönemi müjdeledi. Mayıs'ta kurulan GABORAS A.Ş., Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına da öncülük ediyor

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Albayrak tarafından kuruldu. 

Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak!

Yaklaşık 150 Türk firmanın katılacağı Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı kapılarını açtı!

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı başladı. TOKİ Başkan Yardımcısı Özçelik: "Hedefimiz, 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı güvenli yapılara taşımak" dedi.

MODEF EXPO Fuarı Haberi

MODEF EXPO Fuarı

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi. 


Mobilya Dekorasyon Fuarcılık Ticaret Limited Şirketi (MODEF) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, fuara gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.


Fuara 164 firma temsilcisinin katıldığını belirten Uğurdağ, fuarın bugün sona ereceğini ifade ederek, şunları kaydetti: 


"Fuarı, ilk 2 günde yerli ve yabancı 7 bin 896 kişi ziyaret etti. Biz fuara 60 ayrı ülkeden katılımcılar bekliyorduk. İlk 2 gün 48 ülkeden ziyaretçi geldi. Bugün fuarımızı sonlandıracağız. İnşallah MODEF EXPO Fuarı bundan sonra daha da büyüyerek, ivme sağlayarak devam...