29 / 03 / 2024

Modeko İzmir Mobilya Fuarı nerede

Modeko İzmir Mobilya Fuarı nerede

Yerli mobilya endüstrisinin nabzının attığı MODEKO İzmir Mobilya Fuarı sektörü buluşturdu. Mobilya, dekorasyon, ev ve büro mobilyalarındaki son trendlerin sergilendiği fuara 200'e yakın firma katılıyor...

Modeko İzmir Mobilya Fuarı 25. kez kapılarını açıyor!

Yerli mobilya endüstrisinin nabzının atacağı "Modeko 2014 İzmir Mobilya Fuarı", 26 Şubat'ta kapılarını ziyaretçilere açacak. Modeko 2014 İzmir Mobilya Fuarı, katılımcılarını ve ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor...

Modeko İzmir Mobilya Fuarı 25. kez kapılarını açıyor!

Modeko İzmir Mobilya Fuarı 25. kez kapılarını açıyor. Yerli mobilya endüstrisinin nabzının atacağı " Modeko 2014 İzmir Mobilya Fuarı ", 26 Şubat'ta kapılarını ziyaretçilere açacak.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Torbalı'ya Mobilya OSB sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, Ege Bölgesi'ndeki mobilya sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Kaya, Torbalı'da Hazine'ye ait 830 dönümlük bir araziye Mobilya OSB kurulacağının sözünü verdi. 

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.

MODEKO Fuar İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO kapılarını açtı, fuarda 350 markanın yeni dönem koleksiyonlarını görmek mümkün.

Massa Mobilya İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı!

İzmir’in prestijli markası Massa Mobilya, büyük bir hızla gelişen yapılaşmanın içinde kendine hızlı bir şekilde yer buldu. Firma İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

Mobilya Tasarımı kapsamında 26 proje sergilendi!

İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri stres ve teknolojiden uzaklaşmak için kitaplarına ve evcil hayvanlarına sığınanlara yönelik mobilya tasarımları hazırladı.

Doğrucan Mobilya 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı!

Doğrucan Mobilya, İzmir, Manisa, Aydın, Salihli, Denizli ve Uşak mağazalarının ardından 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı.

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretimi yapılıyor!

İzmir’de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her gelir grubuna uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy’de, özel mobilya üretimi de yapılıyor

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

Modeko İzmir Mobilya Fuarı nerede Haberi

Modeko İzmir Mobilya Fuarı nerede

Bu yıl 25.'kez kapılarını açan ve 2 Mart'a kadar açık kalacak fuar profesyonel ağırlıklı ziyaretçiler tarafından gezilebilecek. Yurt dışından alım heyetlerinin de ziyaret edeceği fuarda, modern ve klasik, eskitme ve modüler mobilyaların yanı sıra masa, sandalye, kanepe, koltuklar, yatak odaları, bebek ve genç odaları, ofis ve mutfak mobilyaları, bahçe ve ev dekorasyonları ürünleri sergileniyor. 


Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, fuarda yerli üreticinin üretim ve pazarlama gücünün ortaya konulduğunu söyledi.


Türk mobilya sektörünün yeniliklere açık olduğunu ifade eden Eyigele, "Dünyadaki mobilya teknolojilerini ve tasarımlarını yakından takip eden yerli üreticilerimiz, her zaman trend mobilyalar üretiyor. Fuar, sektörü buluşturuyor"...