25 / 04 / 2024

Modern Collection örnek daire görselleri

Modern Collection örnek daire görselleri

Güncel konut fiyatlarının 106 bin 400 TL'den başladığı Dumankaya Modern Collection örnek daire görsellerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Modern Collection örnek daire!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan ve fiyatların 102 bin 600 liradan başladığı Modern Collection örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor…

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı!

Gayrimenkul sektörünün lideri SİNPAŞ, yine bir ilki hayata geçiriyor. Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atarak Örnek İş Yeri’ni vatandaşların hizmetine açtı.

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

Bursa Soğanlı'da modern bir şehir inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi'nin Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek modern bir şehir inşa ettiği Soğanlıda yepyeni bir yaşam başlıyor.

Enver Yılmaz: Modern bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi modern yollarıyla örnek alınacak model bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz' dedi.

Aydos Country projesinin örnek dairesi hazır!

Sinpaş GYO tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Aydos Country projesi, modern country dekorasyon tarzının ilham veren detaylarıyla dekore ettiği örnek dairesinin kapılarını açtı..

Aydos Country örnek dairesinin kapılarını açtı!

Sinpaş GYO’nun Sancaktepe’de hayata geçirdiği Aydos Country projesi, modern country dekorasyon tarzının ilham veren detaylarıyla dekore ettiği örnek dairesinin kapılarını açtı..

Beyazpark Topkapı'nın örnek dairelerine RSG imzası!

Ödüllü İç Mimar Semih Güven ve İç Mimar Didem Güven ile genç ekipleri, İstanbul’a modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun gerçek bir “örnek” teşkil edecek Beyazpark Topkapı Daire projeleri ile yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

TOKİ Türk sanayisine örnek teşkil edecek uygulamalar yapacak!

TOKİ, toplu konut ve kentsel dönüşümden sonra sanayiye de el attı. KOBİ'ler için yeni ve modern sanayi siteleri hayata geçiren kurum, yeni dönemde Türk sanayisine örnek teşkil edecek uygulamalar üstlenecek.

Nurol Park’ta örnek daireler görücüye çıktı!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı. Proje, Atatürk Havalimanı ve ana ulaşım arterleri yakınında konumlanıyor.

Nurol Park'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı.

İncek Blue'nun örnek dairesi hazır! 40 eve özel ödeme planı!

Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun Ankara’nın en gözde yerleşim bölgesi İncek’te hayata geçirdiği İncek Blue’nun modern ve yalın bir çizgide dekore edilen yeni örnek dairesi ev sahiplerine ilham veriyor.

Hüseyin Sözlü: Modern şehirler akıllı binalardan ibaret değil!

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin ilki Adana’da düzenlendi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bir oteldeki zirvede, illerinin kentsel dönüşüme iyi bir örnek olduğunu belirtti.

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa örnek daire!

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa örnek daire görsellerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yıldız Park Modern projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Modern Collection örnek daire görselleri Haberi

Modern Collection örnek daire görselleri


Modern Collection projesi Dumankaya İnşaat imzası ile Bahçeşehir'de hayata geçirildi. 4 blok halinde tasarlanan Modern Collection Dumankaya 'nın blokları 12 katlı ve 13 katlı olarak yükseliyor. Konutların alanları 66 metrekareden başlayan Modern Collection projesinde toplam 430 adet daire satışa sunulmuş durumda.


Dumankaya Modern Collection örnek daire görüntüleri projenin iç mekanlarını incelemek isteyenler için paylaşılıyor. Dumankaya Modern Collection örnek daire görüntüleri şu şekilde: 



Dumankaya Modern Collection örnek daire: