27 / 04 / 2024

Modern inşaat kimin

Modern inşaat kimin

Modern Buıldıng Technologıes İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hanı R.S. Azzouqah ve Mohammad B.A.N. Othman ortaklığında kuruldu.

Erdem Modern İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erdem Modern İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Erdem tarafından kuruldu.

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kamacı tarafından kuruldu.

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Tuğrul Üstündağ, Şerife Canan Sağlıcak, Tamer Toprak ve Tuncay Ergün ortaklığında kuruldu.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

İnşaat sektöründe fiyatlar her geçen gün yükseliyor!

Antalya'nın önemli inşaat firmaları arasında bulunan Tunç Group, Antalyalıları modern ve estetik yapılarla bir araya getiriyor. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!

Modern bir inşaat yöntemi ve teknolojiyle evirilmiş sürdürülebilir ve yenilikçi bir yapım metodu olan modüler Dorçe Prefabrik tarafından yerel ve uluslararası projelerinde başarıyla hayata geçiriliyor. 

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İzzettin Elgün tarafından açıldı.

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Kuru tarafından kuruldu.

Türk inşaat şirketlerinin gözü Sahra Altı Afrika'da!

Türk inşaat şirketleri son dönemde Sahra Altı Afrika'ya yatırım atağına başladı. Türk şirketleri, bölgede raylı taşımacılık alanında ihaleler alıyor, en modern stadyumlar inşa ediyor ve altyapıda bir çok projeye imza atıyor.

Levent Cami işte böyle olacak! İnşaatı başladı!

Levent Camisi'nin inşaatına başlandı. 20 bin kişi kapasiteli olacak Levent Cami, klasik mimari özelliklere sahip. Cami inşaatında modern inşaat tekniklerinin tamamı kullanılacak...

Modern inşaat kimin Haberi

Modern inşaat kimin

Modern Buıldıng Technologıes İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hanı R.S. Azzouqah ve Mohammad B.A.N. Othman ortaklığında kuruldu.

Modern Buıldıng Technologıes İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. konusu:
1. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3. Her türlü nalburiye işleri yapmak ve ana sözleşmesinde...