26 / 04 / 2024

modern mavişehir 2

modern mavişehir 2

Gergül İnşaat tarafından İzmir'de hayata geçirilen Modern Mavişehir İki projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılacak...

Mavişehir Modern'de yaza merhaba! 398 bin TL'ye 3+1!

Aralık 2011'de teslim edilen 1 Ocak 2012'de yaşamın başladığı Mavişehir Modern'de site sakinleri “Yaza Merhaba!” etkinliğinde biraraya geldiler

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

Mavişehir Opera Binası'nın temeli 2018'de atılacak!

Karşıyaka Mavişehir’de yapacakları Opera binası için Kamu İhale Kurumu'nun 2. ihale iptaline karşı açılan davanın kazanıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "2018’de opera ve bale binamızın yer teslimini yapıp temelini atacağız" dedi.

Sur Yapı'dan büyük fikir! Antalya'da modern bir şehir kuruluyor!

Sur Yapı, Antalya'da modern bir şehir kuruyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire olmak üzere toplam 19 bin konuttan meydana gelen Sur Yapı Antalya projesinde daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor....

İzmir Mavişehir’de ruhsat iptalleri başladı!

İzmir 2. İdare Mahkemesi’nin Kasım 2015'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Mavişehir Bostanlı Toplu Konut Alanı imar planları iptalinin ardından, ilk inşaat ruhsatı iptal kararı çıktı.

Ontan İnşaat Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

İzmir'in yaşam merkezi Mavişehir'de Ontan İnşaat yatırımı olarak inşa edilen; özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, MODDA Mavişehir sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

Ontan İnşaat'ın yatırımı olan, özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, akılcı, işlevsel ve estetik mimari projesi ile ilgi odağı olan MODDA Mavişehir'de, konut sahipleri huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Mavişehir Gaziantep Evleri başvuruları!

Mavişehir Gaziantep Evleri başvuruları yarın başlıyor. Dairelerin 90 metrekarelik 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede 12 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Mavişehir'de 2+1 daireler bulunuyor. Aylık taksitlerin 400 TL'den başladığı projede 1.000 konut satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi onaylandı!

Konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Cengiz İnşaat Mavişehir projesine İzmir Valiliği'nden jet onay geldi. 2015 yılı içerisinde satışa çıkacak olan projede 2 bin 500 adet konut yer alıyor...

Myvia Mavişehir adres bilgileri!

Myvia Mavişehir projesi İzmir İl'i Karşıyaka İlçe' sinde yükseliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Myvia Mavişehir adres bilgileri detayları...

İzmir Myvia Mavişehir' de daireler 320 bin TL' den başlıyor!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen İzmir Myvia Mavişehir projesinde toplam 135 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İzmir Myvia Mavişehir' de daireler 320 bin TL' den başlıyor.

Cengiz İnşaat Mavişehir satış ofisi!

Cengiz İnşaat Mavişehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İlk etabı 312 adet daireden meydana gelen projede toplamda 2 bin 500 adet konut yer alacak.

modern mavişehir 2 Haberi

modern mavişehir 2

Gergül İnşaat tarafından 11 bin 449 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Mavişehir Modern 2'de inşaat çalışmaları 2011 yılının Nisan ayında başlamıştı. 7 blokta toplam 126 adet konutun yer aldığı proje kapsamında 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor.


11 bin 449 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Mavi Şehir İki projesinde teslimler 2012 yılının Aralık ayında yapılacak.


Projedeki fiyat listesi;


-145,30 metrekarelik 3+1 konutlar, 421 bin liraya;

-164,50 metrekarelik 3+1 konutlar, 459 bin liraya;

-189,96 metrekarelik 4+1 konutlar, 578 bin liraya


satılıyor...


Projede cazip ödeme koşullarıyla banka kredisi kullanımı mevcut durumda. Mavişehir 2 Modern projesinin tasarımı ise Dayı Mimarlık'a ait.


444 16 12


www.mavisehirmodern.com


Yağmur Başak...