23 / 04 / 2024

Mohamad Basel Soufi

Mohamad Basel Soufi

Al Fateh İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Basel Soufi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta İkitelli Ağaoğlu Myworld Europe'ta kuruldu.

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daraouzıjammal ve Mohamad Walid Dakhel tarafından kuruldu.

Burak İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Burak İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Al Nouri ve Mohamad Alsubh tarafından kuruldu.

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Alrıfai tarafından kuruldu.

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli Mohamad Zakaria Mahmoud ve Saleh Mahmoud tarafından kuruldu.

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Albreem ve Ola Abubaker tarafından kuruldu.

Prolink İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prolink İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Yassin tarafından kuruldu.

Artur İnvestement İnşaat Turizm İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artur İnvestement İnşaat Turizm İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Bahra ve Muhannad Tabboush ortaklığında kuruldu.

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 TL sermaye bedeli ile Mohamad Hatem Muhrat tarafından kuruldu.

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Youssef tarafından kuruldu.

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Wasim Modalal tarafından kuruldu.

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Lina Akkam, Mohamad Hassan Alkalai ve Qutaiba Alkalai ortaklığında kuruldu.

Lemar Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemar Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alsalem tarafından kuruldu.

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Tarek Al Hamod ve Yazan Alhammoud ortaklığında kuruldu.

Mohamad Basel Soufi Haberi

Mohamad Basel Soufi

Al Fateh İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Basel Soufi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Al Fateh İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı...