29 / 03 / 2024

Mohamad Fawaz Al Achraf

Mohamad Fawaz Al Achraf

Koruyucu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Fawaz Al Achraf tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, A.Kahveci Bulvarı, Kristal Şehir Sitesi'nde kuruldu.

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Bashar Al Refaı tarafından kuruldu.

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mohamad Samer Hafez tarafından kuruldu.

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Arabıyeh, Alaa Abed Al Aal ve Mohamad Abdel Ghanı ortaklığında kuruldu.

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret  Şirketi Avcılar’da  150  bin TL sermaye bedeli ile Khadıja Haddaouı ve Mohamad Ahmad tarafından kuruldu.

Al Mawafı Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mawafı Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alsaleh ve  Yasser M.A.M. tarafından kuruldu.

Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Fawaz Abdo Najı Manea tarafından kuruldu.

Sofıya Group Turizm Gayrimenkul Ve Emlak Alım Satım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofıya Group Turizm Gayrimenkul Ve Emlak Alım Satım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Ibrahım tarafından kuruldu.

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Damoun Bagheri Kordmahaleh ve Mohamad Khedmatı ortaklığında kuruldu.

Süleyman Sultan Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Sultan Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hussein ve Fawaz Al Hajj Al Hajj ortaklığında kuruldu.

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Albreem ve Ola Abubaker tarafından kuruldu.

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Tarek Al Hamod ve Yazan Alhammoud ortaklığında kuruldu.

Al Aafak Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aafak Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Adel Alkhoulı, Mhd Bader Eldın Al Zoabı, Mohamad Nabıl Al Habal ve Omar Al Zoabı ortaklığında kuruldu. 

Mohamad Fawaz Al Achraf Haberi

Mohamad Fawaz Al Achraf

Koruyucu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Fawaz Al Achraf tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, A.Kahveci Bulvarı, Kristal Şehir Sitesi'nde kuruldu.


Koruyucu İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Binaların iç ve dış cephe sistemlerini, mantolama işlemlerini yapmak. Her türlü inşaat malzemelerini almak satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 2- Her türlü gıda maddeleri alım satımı ve gerekli lokantaların açılması. 3- Her türlü tekstil malzemeleri alım, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4- Her türlü binek araçlarının almak satmak,...