23 / 04 / 2024

Mohamed Mokhtar Elzabatta Abuhanak

Mohamed Mokhtar Elzabatta Abuhanak

Benz İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Şvan Arif, Mohamed Mokhtar Elzabatta Abuhanak tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Mohamed El mokhtar tarafından kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

El İsar Gayrimenkul ve Genel Limited Şirketi kuruldu! 

El İsar Gayrimenkul ve Genel Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hicdem Ghilani ve Mohamed Tahar Nabti ortaklığında kuruldu.

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Harkus, Mohamed Feras Tebane ve Sami Abdulhak ortaklığında kuruldu.

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 12 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Husseın A.H . Mahmoud, Mohamed M.M. Abdelkarım ve Walıd A.A.  Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Pero Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pero Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar tarafından kuruldu. 

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Omar Elnezzal ve Mohamed Grebici ortaklığında kuruldu.

Loa Loa Turizm Ve Medikal Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Loa Loa Turizm Ve Medikal Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile A.Mılad Mohamed  Saleh tarafından kuruldu. 

Qayis Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qayis Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Elhadı Shıbanı Khmaj tarafından kuruldu.

Wqar İnşaat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wqar İnşaat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile  A.Alı Mohamed Salemdayhoum tarafından kuruldu. 

Amazon Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amazon Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tamım Mohamed M Kaıd tarafından kuruldu.

Mohamed Mokhtar Elzabatta Abuhanak Haberi

Mohamed Mokhtar Elzabatta Abuhanak

Benz İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Şvan Arif, Mohamed Mokhtar Elzabatta Abuhanak tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Benz İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; *Her türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar,resmi ve özel inşaatlar yapmak. *Yurt içinde  ve dışında her türlü resmi ve özel sektör ile kamu kurum ve kuruluşlarına ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak,müstakil konut,iş hanları ,limanlar,fabrikalar,yollar,köprüler,bentler,Barajlar,idare binaları gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları,beton,asfalt,karayolu,liman binaları,iş hanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler ile her türlü toplu konut,kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları,  hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı, mağaza, Pazar, işyeri,otel,motel,villa,pansiyon, hastane,cami,dispanser,sağlık merkezleri,ilk...