19 / 04 / 2024

Molly Dijital Mutfak Tartısı

Molly Dijital Mutfak Tartısı

Fakir Hausgeräte, rengarenk tasarımlarıyla evlerin her köşesine baharın canlılığını getiriyor. Estetik ve renkli tasarım ürünleriyle evinizin her alanında kullanacağınız Fakir Küçük Ev aletleri, ürün yelpazesini farklı renk seçenekleriyle genişletiyor.

Fakir Dijital Mutfak Tartısı 3 farklı renk seçeneğiyle satışta! 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Fakir Dijital Mutfak Tartısı fiyatları ne kadar oldu? Fakir Dijital Mutfak Tartısı Aralık ayında kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte detaylar...

Dijital sıhhi tesisat teknolojisi mutfak ve banyodaki yerini alıyor!

Son yıllarda, gitgide daha fazla dijital sıhhi tesisat ürününün banyo ve mutfakların tüm alanlarına yenilikçi fonksiyonlar getirdiği görülüyor.

Türkiye'de mutfak dolap sektörünün büyüklüğü 1 milyar dolar!

Türkiye'de mutfak dolapları ile ilgili sektörün büyüklüğü yaklaşık 1 milyar dolar.Küçük dairelerde mutfakların mobilyanın bir parçası olarak çözüldüğü iyi örnekler tasarlanmaya başlandı.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı açıldı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

59 yıl önce inşa edilen evin mutfak ve dekorasyonu!

1956'da inşa edilmiş ev özellikle mutfağıyla dikkat çekiyor. Evin sahipleri burada hiç yaşamamış ve mutfak hiç kullanılmadan 59 yıl günümüze kadar bu şekilde gelebilmiş...

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24 Şubat'ta başlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen, TSF ve TİMDER iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Kelebek Mutfak Caddebostan’da açıldı!

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

AVM'lerde ve Perakende Sektöründe Dijital Transformasyon başladı!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi'nde farklı disiplinlerden kişilerin görüşlerine ve araştırmalarına yer verdiği dosyalar hazırlamaya devam ediyor. AVM'lerde ve Perakende Sektöründe Dijital Transformasyon için son başvuru 23 Şubat.

Vodafone Dijital Operasyon Merkezi 24 milyon TL maliyetle hayata geçirildi!

Vodafone, yeni Dijital Operasyon Merkezi'ni hayata geçirdi. Son teknolojilerle inşa edilen Dijital Operasyon Merkezi, yaklaşık 24 milyon TL'lik yatırımla hayata geçti...

Vodafone Dijital Operasyon Merkezi kurdu!

Vodafone Türkiye, yeni Dijital Operasyon Merkezi’ni hayata geçirdi. En son teknolojilerle inşa edilen merkez, 24 milyon TL’lik yatırımla kuruldu. Toplam 16 bin 500 metrekare alana sahip olan merkezde, 1.350 kişi istihdam ediliyor.

Molly Dijital Mutfak Tartısı Haberi

Molly Dijital Mutfak Tartısı

Fakir Hausgeräte’nin kendine özgü renk pantoneleriyle tasarladığı elektrikli ev aletleri, işlevselliği ile olduğu kadar tasarımlarıyla da kadınların gözdesi… Estetik ve renkli tasarım ürünleriyle evinizin her alanında kullanacağınız Fakir Küçük Ev aletleri, ürün yelpazesini farklı renk seçenekleriyle genişletiyor.


Fakir Hausgeräte’nin yeni Pretty Kuru Vakum Süpürgesi, 750 watt elektronik ayarlanabilir vakum gücüyle yüzeydeki tozları derinlemesine ve kolayca temizliyor. Farklı aparatları ve yüksek emiş gücü sert zeminlerde etkili sonuçlar veriyor. Fuşya, yeşil ve kırmızı renk seçenekleri ile satışa sunuluyor.


Darky Öko dik kuru vakum süpürgesi 800 W gücünde olup, dikey süpürge ve el süpürgesi olarak iki farklı kullanım sağlıyor. Evin her köşesini rahatça temizleme potansiyeline sahip Darky, 1 L toz haznesiyle uzun süreli kullanım avantajı sunuyor. Siyah, kırmızı, violet ve sarı renkler evlere renk...