26 / 04 / 2024

monumento kartal örnek daire

monumento kartal örnek daire

Konut ve home ofisten meydana gelen Monumento Kartal daire fiyatlarına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Proje 15 katlı tek blok halinde İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor...

Kartal Monumento satılık!

Kartal Monumento satılık daire bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Kartal Monumento projesinde yer alan dairelerin alan büyüklükleri ise 73 metrekare ile 104 metrekare arasında değişiklik gösteriyor...

Kartal Monumento ofis fiyatları!

Kartal Monumento ofis fiyatları ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Tek blok olarak planlanan ve Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projenin yüksekliği 15 katlı olarak tasarlandı...

Monumento Kartal resimleri!

Banka kredisi kullanmanın mümkün olduğu Monumento Kartal projesinde teslimler 2013 yılının Aralık ayında yapılacak. Monumento Kartal resimleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor.

Monumento Kartal fiyat listesi!

Monumento Kartal fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor, proje Kartal 'da yükseliyor...

Kartal metruk bina yıkımında rekor kırdı!

Kentsel dönüşüm, riskli yapı raporu veya ilgisizlik nedeniyle metruk durumda olan yapıların yıkım çalışmalarına hızla devam ediliyor. Kartal Belediyesi ise çalışmalarıyla örnek belediye oldu.

Kartal'da madde bağımlılarına mesken olan metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlikeli olan metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, örnek bir çaba göstererek Yukarı Mahalle Ekim Sokak’ta yer alan metruk bir binayı yıktı. 

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.

Kentsel dönüşümde Kartal modeli!

Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini ifade etti.

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Kartal Orhantepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Çukurova Balkon’da 1+1 ve 3+1 örnek daireler hazır!

Çukurova Balkon’dan yeni örnek daireler SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon, yeni örnek daireleriyle teslim için gün sayıyor.

Kartal'da dönüşüm devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Çukurova Balkon'un yüzde 60'ı satıldı!

Çukurova Gayrimenkul’un bölgedeki en son projesi Çukurova Balkon’da dairelerin yüzde 60’ı satıldı. Kartal Çukurova Balkon’un örnek daireleri görülmeye hazır.

Kartal'da metruk binalar yıkılıyor!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Çukurova Balkon’un örnek daireleri tanıtıldı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon’un örnek daireleri görücüye çıktı.

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Ekşioğlu Kartal projesinde ilk adım atıldı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

monumento kartal örnek daire Haberi

monumento kartal örnek daire

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Monumento Kartal daire fiyatlarını paylaşmadan önce projeden bahsedelim. 



Monumento Kartal projesi 15 katlı tek blok halinde İstanbul Anadolu yakasında inşa ediliyor. 


Toplam 42 konut ve 90 home ofisten meydana gelen Monumento Kartal'da yer alan dairelerin alan büyüklükleri 73 metrekare ile 104 metrekare arasında değişiyor. 


5 bin 11 metrekare alan üzerinde inşa edilen Kartal Monumento projesinin sosyal olanakları arasında arasında toplantı salonları, spor salonu, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark ve SPA merkezi bulunuyor. 



Monumento Kartal daire fiyatları!


Monumento Kartal daire fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ofislerin metrekare birim fiyatı ise 5 bin 850 TL'den başlıyor.


Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Kartal Monumento adres:

Milangaz Cad. No:75 Kartal / İstanbul



Monumento Kartal iletişim:

Telefon: 0216 306 01 44

Web adresi: www.monumento.com.tr

Belemir...