26 / 04 / 2024

Moon Estates

Moon Estates

Araziniz bir metrekare bile olsa dünyanın her yerinde lord ya da lady sayılıyorsunuz. Hoş değil mi? Hem bunun için İskoçya'ya gitmeye de gerek yok; yabancı şirketin Türkiye temsilciliği var

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Ergenç, Emin Sadıklar ve Kerem Çelik ortaklığında kuruldu.

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Bosphorus Estates Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Estates Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Demirel tarafından kuruldu.

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Ayasofya Real Estates Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayasofya Real Estates Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Walıd Mohammad tarafından kuruldu.

Measa Estates Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Measa Estates Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Meral Aras ve Ahmet Şevki Altın ortaklığında kuruldu.

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdul Saboor Rahımı tarafından kuruldu.

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Restoran ve kafelerde kira sorunu: Yüzde 100 kira alan mal sahipleri var!

Kovid-19 salgını kısıtlamalarıyla kepenk indirme noktasına gelen restoran ve kafeler, krizden çıkmanın yollarını arıyor. Happy Moon’s Grup Başkanı Hüseyin Aymutlu, “İşletmeler martta, nisanda açılırsa sektörle ilgili sıkıntı çok büyük olur. Yüzde 30- 40 kayıp yaşanır, el değiştirmeler artar” dedi.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akçin tarafından kuruldu. 

Moon Estates Haberi

Moon Estates

İskoçya'da bir şirket isteyene toprak satıyor, karşılığında lord-lady unvanını veriyor.


İskoçya’da yıllardır süren bir gelenek var. Eğer İskoçya topraklannda bir metrekarelik bile araziniz varsa, erkekseniz lord, kadınsanız lady ilan ediliyorsunuz. Şimdilerde İskoçya bu olayı hepten ticarete dökmüş. Devlet destekli Moon Estates şirketi aracılığıyla bir metrekarelik toprak satıyor, karşılığında size toprağınızın nerede olduğunu gösteren bir tapu belgesi ile birlikte lady ya da lord unvanınızı veriyorlar, İskoçya Hükümeti imzalı belge, sadece İskoçya topraklannda değil, dünyanın her yerinde geçerli.


Moon Estates şirketinin Türkiye temsilcisi ise Fırat Kurtoğlu isimli genç bir girişimci.


Fırat Kurtoğlu şirket ve sattıklan ürünle İngiltere’de Liverpool Üniversitesinde okurken tanışmış. Ürünü ilk önce kız arkadaşına hediye olarak almış.


Kız arkadaşının lady olmaktan ne kadar hoşlandığını fark edince Moon Estates firması ile iletişime geçerek Türkiye...